Liikkumisen apuvälineet

Näytetään tulokset 1–12 / 15

Liikkumisen apuvälineet vanhuksille ja liikuntarajoitteisille

Liikkumisen apuvälineet ovat laitteita, jotka on suunniteltu parantamaan liikuntarajoitteisten henkilöiden itsenäisyyttä ja elämänlaatua. Yleisimmin käytettyjä apuvälineitä ovat muun muassa kävelykepit ja rollaattorit. Liikkumisen apuvälineiden avulla itsenäistä kodissa liikkumista, kotiin pääsyä ja sieltä poistumista voidaan helpottaa huomattavasti. Siirtymisen apuvälineet, kuten vessaan tai sängyn viereen asennettavat tartuntakiskot, auttavat siirtymään kotona paikasta ja huoneesta toiseen turvatummin. Myös autolla liikkumiseen löytyy hyviä apuvälineitä, kuten autoon pääsyä helpottavia istuintyynyjä.

Liikkumisen apuvälineet hyödyttävät kaikkia niitä, joilla on ongelmia tasapainon kanssa ja jotka ovat näin vaarassa kaatua. Vauvaarilta löydät kävelykepit ja rollaattorit seisomisen ja liikkumisen tueksi. Kevyt ja helposti ohjautuva rollaattori auttaa pärjäämään paremmin silloin, kun apua liikkumiseen ei ole saatavilla tai sitä on rajoitetusti. Kävelykepit tukevat kehoa ja auttavat siirtämään painokuormaa jaloista ylävartaloon, tehden liikkumisesta vähemmän kivuliasta ja epävarmaa. Apuvälinevalikoimamme kattaa erilaiset kävelykepit, kuten istuimelliset, nelijalkaiset ja kokoontaitettavat kepit, samoin kuin näiden oheistarvikkeet, esimerkiksi pitoa lisäävät kävelykeppien jääpiikit ja kumitulpat

Oikeanlaiset apuvälineet voivat vähentää kipuja ja tuoda lisää mielekkyyttä, luottamusta ja varmuutta arjen tekemiseen. Vauvaarin verkkokaupassa on saatavilla monipuolisesti laadukkaita apuvälineitä vanhuksille ja liikuntarajoitteisille ihmisille erilaisiin tarpeisiin – kävelykepeistä tukikahvoihin ja kasaantaitettaviin rollaattoreihin. Myös seisoma-apuvälineet tukevat liikunnallista toimintakykyä ja istumasta seisomaan siirtymistä. Liikkumisen apuvälineiden lisäksi löydät meiltä arkea helpottavat apuvälineet sänkyyn ja muualle kotiin esimerkiksi huonekalujen korotuspalojen ja tukikiskojen muodossa.

Jos et ole varma, millainen apuväline sopii juuri sinun tarpeisiisi parhaiten, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@vauvaari.fi. Autamme mielellämme sinua löytämään sopivat apuvälineet sänkyyn, vessaan ja muualle kotiin.

Tilaa uutiskirje ja saa -10% ensimmäisestä tilauksestasi!

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 10% alennuskoodin, jonka voit käyttää kassalla.