Kävelykepin kumipää

4,90 

Kumikantinen kävelykeppi lisää pitoa ja mukavuutta

Jos olet vähemmän liikkuva fyysisen epämukavuuden vuoksi. Silloin on erittäin vaikeaa liikuttaa itseään. Koska kävely ei ole enää niin ilmeistä, lykkäät asioita. Seurauksena on, että käyt ulkona harvemmin. Kävelykeppi voi olla ratkaisu lisäämään tukea. Tämän ansiosta voit liikkua turvallisemmin ja turvallisemmin. Kävelykepin tulee olla laadukas, mutta mukavuutta ja turvallisuutta lisäävät kumikorkit. Siksi on tärkeää, minkä kumikorkin valitset kävelykeppiäsi.

VITILITYn kumikorkin ainutlaatuisen muotoilun ansiosta sinulla on pidempi kosketus maahan ja voit kävellä sujuvasti. Koska sinulla on pidempi kosketus maahan, sinulla on enemmän pitoa ja se tarjoaa sinulle turvaa jokaisessa ottamasi askelessa. Kumikorkki toimii myös iskunvaimentimena. Tämä tekee kumikorkista lisää mukavuutta. Suosittelemme VITILITY-kumisuojuksen käyttöä yhdessä VITILITY-kävelykepin kanssa.

VITILITYn kävelykepit on valmistettu alumiinista, mikä tekee niistä vahvoja ja kestäviä. Mutta tämä tekee niistä myös kevyitä, mikä tekee niiden käytöstä miellyttävää. Kävelysauvojen korkeus on myös säädettävissä. Kävelykepit ovat eri värejä ja sisältävät rannehihnan.

Lisää pitoa pidemmän kosketuksen ansiosta

Jos tarvitset kävelykeppiä, haluat pystyä kävelemään mukavammin ja turvallisemmin. Haluat pystyä liikuttamaan itseäsi sujuvasti. Sen tunteen antavat kumikorkit. VITILITYn kumitulpilla on ainutlaatuinen muotoilu, joten sinulla on pidempi kosketus maahan. Tämä antaa sinulle enemmän pitoa ja turvallisuutta kävellessäsi. Mutta se varmistaa myös sujuvan liikkeen. Tämä antaa sinulle enemmän mukavuutta jokaisessa ottamasi askelessa.

Iskunvaimennus

Kumikorkit toimivat myös iskunvaimentimina. Joka kerta kun lasket kävelykepin alas, syntyy tärinää. Kumikorkit varmistavat, että et tunne tärinää. Tämä antaa sinulle enemmän mukavuutta jokaisessa ottamasi askelessa.

 

Lisää tuotteita osoitteessa: https://vauvaari.fi/

 

Varasto loppu

Kävelykepin kumipää

Kävelykepin kumipää tuo kävelykepin käyttöön lisää pitoa ja mahdollistaa sujuvamman kävelyn.

Kumitupit laitetaan kävelykepin pohjaan. Laajempi kosketuspinta ja kuvioitu kumipohja tuovat enemmän pitoa. Kumipäät toimivat myös iskunvaimentimina. Joka kerta kun lasket kävelykepin alas, syntyy tärinää. Kumipäät varmistavat, että et tunne tärinää. Kumikorkit kävelykepeissä tuovat siis mukavamman ja turvallisemman tuntuman kävelyyn, ja liikkeestä voikin tulla sujuvampi.

 

Lisää tuotteita osoitteessa: https://vauvaari.fi/

Lisää Vitilitystä osoitteessa: https://vitility.com

 

asiakkaiden arvostelut
4,0 Perustuu 1 arvosteluun
5 ★
0% 
0
4 ★
100% 
1
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Kirjoita arvostelu

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
MV
12.02.2023
Matti V.
FI FI

Kävelykepin kumitulppa

Reikä oli suurehko, mutta asia korjaantui kiertämäällä teippiä keppiin. Kepin pituus kasvoi aikaisemmasta, joten sitä oli lyhennettävä. Kumitulppa tuntui näiden muutosten jälkeen toimivan hyvin.