Aikuisten paljasjalkakengät

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Naisten ja miesten paljasjalkakengät

Hanki naisten ja miesten paljasjalkakengät urheiluun ja vapaa-aikaan! Vauvaari.fi verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman paljasjalkakenkiä naisille ja miehille muun muassa valmistajilta Be Lenka, Vivobarefoot, Vibram, Joe Nimble ja Leguano. Olipa kyseessä arki, urheilu tai työ, paljasjalkakengillä liikut mahdollisimman mukavasti niin asfalttiviidakossa kaupungissa kuin luonnon keskellä vaellusreitilläkin.

Vääränlaisilla kengillä on suuri vaikutus terveyteen, koska ne voivat tukahduttaa jalat ja varpaat ja pitää ne lukittuna huonossa asennossa. Tällöin jalat eivät saa hengittää tai liikkua normaalisti kuten niiden kuuluisi. Paljasjalkakengät tarjoavat tähän ratkaisun ja niiden avulla pysytkin liikkeessä kivuttomasti koko päivän. Paljasjalkakengissä ei ole keinotekoisia tukirakenteita ja ne on muotoiltu ihmisjalan anatomian mukaan. Esimerkiksi naisten Be Lenka paljasjalkakengät ovat aidosti jalan muotoiset jalkineet, toisin kuin perinteiset kengät, joihin jalka pitää yleensä ahtaa mahtumaan.

Naisten ja miesten paljasjalkakenkien lisäksi tilaat meiltä edullisesti myös muut tarvikkeet, kuten kenkävoiteet ja puhdistusaineet sekä esimerkiksi sisätossut, varvassukat, pikanauhat, urheilusukat, lämpimät alpakka villasukat ja fleece-, huopa- ja villapohjalliset. Valikoimastamme löydät myös vegaaniset paljasjalkakengät. Voit tarkastella kaikkia naisten ja miesten paljasjalkakenkiä sekä oheistarvikkeita täällä.

Etsitkö lasten paljasjalkakenkiä? Löydät ne täältä.