Hoito ja hygienia

Näytetään tulokset 1–12 / 27

Apuvälineet vanhuksille ja liikuntarajoitteisille – Hoito ja hygienia

Henkilökohtaiseen hygieniaan, kuten kauneudenhoitoon ja terveyteen liittyvät apuvälineet auttavat tukemaan toimintakykyä ja suoriutumaan itsenäisesti kotona. Apuvälinevalikoimaamme kuuluvat muun muassa ergonomiset kynsisakset, kannelliset alusastiat ja varrelliset hiusharjat. Olivatpa tarpeesi mitkä tahansa, kasvavasta tuotevalikoimastamme löydät tarvitsemasi apuvälineet wc-tiloihin ja muualle kotiin.

Vauvaari.fi verkkokauppa tarjoaa henkilökohtaiset hygienia-apuvälineet peseytymisen ja siistiytymisen helpottamiseksi – esimerkiksi kynsileikkurit liukumatolla, imukupilliset kynsiharjat, pihtimalliset kynsisakset, jalkaraspit, kynsiviilat ja hiuskammat. Lisäksi löydät meiltä istuinkipuja ehkäisevät rengastyynyt sekä kyynärpää- ja kantapääsuojat, jotka auttavat lievittämään paineen tunnetta ja ehkäisemään makuuhaavojen muodostumista.

Kodin apuvälineillä voi olla suuri merkitys arjessa pärjäämiseen. Tunne itsenäisyydestä ja pärjäämisestä on jo yksinään voimaannuttava kokemus, joka vahvistaa itsetuntoa ja toimintakykyä. Joskus kokemus pärjäämisestä voi myös olla pienestä kiinni. Siksi haluamme toimittaa laadukkaat hygienia-apuvälineet ja muut tarvikkeet edullisesti kaikille niitä tarvitseville henkilöille, vauvasta vaariin. Jos et ole varma, mikä apuväline tai tuote voisi auttaa sinua, ota meihin yhteyttä. Autamme sinua löytämään tilanteeseesi sopivan ratkaisun.