Esteettömyys

Näytetään kaikki 12 tulosta

Siirtymisen apuvälineet vanhuksille ja liikuntarajoitteisille – Esteettömyys

Siirtymisen apuvälineet auttavat lisäämään kodin esteettömyyttä, edistämään itsenäisyyttä ja helpottamaan päivittäistä elämää. Jo pienetkin kotona tehdyt muutokset voivat auttaa ikääntyneitä ja/tai liikuntarajoitteisia henkilöitä säilyttämään itsenäisyytensä paremmin ja ehkäisemään kotona sattuvia onnettomuuksia. Turvallisuutta saa lisättyä ja liikkumista helpotettua muun muassa erilaisten tukien, kuten sänkytukien ja kylpyhuoneeseen asennettavien tukikahvojen avulla sekä sisärollaattorin ja muiden siirtymisen apuvälineiden avulla. Helpotusta ja mukavuutta esimerkiksi autoon siirtymiseen ja autosta nousemiseen saadaan luotua muun muassa kääntymistä helpottavalla istuintyynyllä.

Apuvälineet arjessa voivat tuoda huomattavaa lisävarmuutta ja parannusta päivittäiseen toimintakykyyn. Erilaiset siirtymisen ja liikkumisen apuvälineet tarjoavat tukea ja ovat helppokäyttöisiä, vaivattomasti asennettavissa ja käyttöönotettavissa sekä mukautuvat useimmissa tapauksissa erityistarpeisiin. Apuvälineiden hankkimisen lisäksi kodin esteettömyyttä voidaan parantaa esimerkiksi alentamalla valokatkaisijoiden ja työtasojen korkeutta, jos kodin asukas liikkuu pyörätuolin avustuksella. Ikääntyneille huomattavaa apua voi tuoda pelkästään tuolien, wc-istuimen ja sängyn korkeuden nostaminen wc-istuimen korokkeen ja huonekalujen korotuspalojen avulla.

Jos sinä tarvitset tai joku läheisistäsi tarvitsee enemmän tukea paikasta toiseen siirtymisessä, kannattaa tutustua laajaan apuvälinevalikoimaamme. Vauvaarin verkkokaupasta löydät laadukkaat apuvälineet vanhuksille ja liikuntarajoitteisille aina edulliseen hintaan. Tarvitaanpa apua sitten kodin sisällä liikkumisessa, autoon siirtymisessä tai pihalla ulkoillessa, tarjoamme useita arkea helpottavia liikkumisen ja siirtymisen apuvälineitä, kuten sänkytukia, tukikahvoja ja -kaiteita, huonekalujen korotuspaloja, rengastyynyjä, kävelytukia, ulko- ja sisärollaattoreita, kävelykeppejä, ja kainalosauvoja.

Jos et ole varma, mikä apuväline sopii juuri sinun tarpeisiisi parhaiten, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@vauvaari.fi. Autamme sinua löytämään sopivat apuvälineet sänkyyn, vessaan ja muualle kotiin.

Tilaa uutiskirje ja saa -10% ensimmäisestä tilauksestasi!

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 10% alennuskoodin, jonka voit käyttää kassalla.