Esteettömyys

Näytetään kaikki 10 tulosta

Esteettömyyden ja siirtymisen apuvälineet

Esteettömyyden apuvälineet helpottavat siirtymistä paikasta toiseen kotona ja kodin ulkopuolella. Jo yksikin oikea apuväline ja pienet muutokset liikkumisympäristössä auttavat yksilön itsenäisyyden säilyttämisessä ja edistämisessä. Lisäksi esteettömyyden/siirtymisen apuvälineet voivat ehkäistä onnettomuuksien syntymistä. Turvallisuutta saakin kasvatettua ja liikkumista helpotettua erilaisten tuotteiden, kuten sänkytukien ja kylpyhuoneeseen asennettavan tukikahvan tai vaikkapa kevyen ja helposti liikuteltavan sisärollaattorin avulla. Mukavuutta lisäävät myös esimerkiksi köysitikapuut sängystä noustessa ja pyörivä istuintyyny autoon tai autosta pois siirryttäessä.

Mikäli sinä tai läheisesi liikutte pyörätuolilla, yksi vinkki kodin esteettömyyteen on alentaa valokatkaisijoiden ja työtasojen korkeutta. Päinvastaisesti wc-istuimen, tuolien, sohvan ja sängyn korkeuden nostaminen korokkeilla voi auttaa silloin, kun liikkuvuus on rajoittunutta esimerkiksi iän vuoksi ja istuminen on hankalaa. Tilanteessa laadukkaat apuvälineet tarjoavat helpon ratkaisun. Me tarjoammekin monipuolisesti esteettömyyden ja siirtymisen apuvälineitä, jotka ovat helppokäyttöisiä, nopeasti asennettavissa ja joista useimmat mukautuvat erityiseen tarpeeseen.

Tutustu Vauvaarin kattavaan ja alati kasvavaan valikoimaan, kun tarvitset esteettömyyttä ja apua itsenäisesti paikasta toiseen siirtymiseen. Meiltä löydät korkealuokkaisia apuvälineitä vanhuksille ja liikuntarajoitteisille vauvasta vaariin eli toisin sanoen iästä riippumatta. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi rengastyynyt, sänkytuet, tukikaiteet, huonekalujen korotuspalat, rollaattorit, yms. Tutustu samalla liikkumisen, ruokailunkodin ja muihin arjen apuvälineisiin.

Jos et ole varma, mikä apuväline sopisi parhaiten omalle kohdallesi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@vauvaari.fi. Autamme sinua löytämään sopivan apuvälineen.