Paljasjalkakengät

Näytetään kaikki 10 tulosta

Paljasjalkakengät

Löydä koko perheen paljasjalkakengät urheiluun ja vapaa-aikaan! Vauvaari.fi verkkokauppa tarjoaa naisten, miesten ja lasten paljasjalkakengät muun muassa Be Lenka, Vivobarefoot, Vibram, Joe Nimble, Leguano ja BLifestyle valmistajilta. Olipa kyseessä arki, urheilu tai työ, paljasjalkakengillä liikut päivästä toiseen mahdollisimman mukavasti niin asfalttiviidakossa kaupungissa kuin vaellusreitillä luonnon keskelläkin.

Vääränlaisilla jalkineilla on suuri vaikutus terveyteen, sillä ne voivat tukahduttaa jalat ja varpaat ja pitää ne lukittuna huonossa asennossa. Silloin jalat eivät saa hengittää ja liikkua niin kuin niiden kuuluisi. Lapsilla tämä on erityisen vaarallista, koska jalat kehittyvät ja luut ja nivelet muotoutuvat vielä monta vuotta. Paljasjalkakengät tarjoavat tähän onneksi ratkaisun, ja niiden avulla sekä lapsi että aikuinen pysyy liikkeessä kivuttomasti. Tämä johtuu siitä, että paljasjalkakengät on suunniteltu jalan anatomisen muodon mukaan, toisin kuin perinteiset kengät, joihin jalka pitää yleensä ahtaa mahtumaan.

Miesten ja naisten paljasjalkakenkien sekä lasten paljasjalkakenkien lisäksi löydät meiltä edullisesti myös muut tarvikkeet, kuten kenkävoiteet ja puhdistusaineet sekä esimerkiksi pikakengännauhat, alpakka villasukat, varvassukat, fleece-, huopa- ja villapohjalliset, urheilusukat ja sisätossut. Tuotevalikoimassamme on myös vegaanisia paljasjalkakenkiä aikuisille.

Etsitkö sittenkin jotain muuta, kuten kehonhuoltoon liittyviä tuotteita? Löydät ne täältä.