Paljasjalkakengät

Näytetään kaikki 10 tulosta

Paljasjalkakengät

Löydä koko perheen paljasjalkakengät urheiluun ja vapaa-aikaan! Vauvaari.fi verkkokauppa tarjoaa naisten, miesten ja lasten paljasjalkakengät muun muassa Be Lenka, Vivobarefoot, Vibram, Joe Nimble, Leguano ja BLifestyle -merkeiltä. Olipa kyseessä arki, työ tai liikuntahetki, paljasjalkakengillä koko perhe liikkuu mukavasti päivästä toiseen niin luonnossa kuin keskellä asfalttiviidakoakin.

Vääränlaisilla jalkineilla on vaikutus terveyteen, sillä ne voivat mm. tukahduttaa jalat ja varpaat pitämällä niitä lukittuna väärässä asennossa, mikä aiheuttaa terveyshaittoja. Tilanteessa varpaat eivät esimerkiksi saa levittyä, taittua ja liikkua niin kuin niiden kuuluisi. Lapsilla tämä on erityisen vaarallista, koska raajat kehittyvät sekä luut ja nivelet muotoutuvat vielä monen vuoden ajan. Paljasjalkakengät tarjoavat tähän ratkaisun, sillä ohuen ja joustavan pohjan ansiosta jalat saavat liikkua vapaasti ja kuten niiden kuuluukin. Paljasjalkakengissä tassuttelu on erityisen mukavaa, koska paljasjalkakengät on suunniteltu jalan anatomisen muodon mukaan (istumaan jalan ympärille) toisin kuin tavalliset kengät, joihin jalka pitää päinvastoin ahtaa mahtumaan, ja joissa on paksu ja joustamaton pohja. Joillakin aikuisilla paljasjalkakenkien käyttö on myös vähentänyt kävelyyn ja liikkumiseen liittyviä kiputiloja.

Miesten ja naisten paljasjalkakenkien sekä lasten paljasjalkakenkien lisäksi löydät meiltä edullisesti muut tarpeelliset tuotteet, kuten kenkävoiteet ja puhdistusaineet sekä esimerkiksi pikakengännauhat, alpakka villasukat, varvassukat, fleece-, huopa- ja villapohjalliset, urheilusukat ja sisätossut. Valikoimassamme on myös vegaanisia aikuisten paljasjalkakenkiä.

Etsitkö sittenkin jotain muuta, kuten kehonhuoltoon liittyviä tuotteita? Tutustu niihin täällä.