Peseytyminen

Näytetään tulokset 1–12 / 21

Apuvälineet vanhuksille ja liikuntarajoitteisille – Peseytyminen

Peseytymisen apuvälineet tarjoavat apua niin omatoimiseen peseytymiseen kuin avustajan suorittamaan pesuunkin. Apuvälinevalikoimaamme kuuluvat muun muassa pesua helpottavat kylpy- ja suihkujakkarat, varrelliset pesusienet sekä imukupilliset suihku- ja kylpymatot. Olivatpa tarpeesi mitkä tahansa, kasvavasta tuotevalikoimastamme löydät tarvitsemasi apuvälineet vessaan ja kylpyhuoneeseen.

Vauvaari.fi verkkokauppa tarjoaa apuvälineet peseytymiseen kylpemisen helpottamiseksi ja turvaamiseksi – esimerkiksi säädettävät kylpy- ja suihkutuolit, pitkävartiset pesuaineen levittimet, suihku- ja kylpyistuimen selkänojat ja taitettavalla varrella varustellut pesusienet. Meiltä löydät myös ergonomiset kylpylaudat ja liukuestematot suihkuun tai kylpyammeeseen, jotka tuovat lisävarmuutta ja auttavat estämään kylpyhuoneessa tapahtuvia liukastumisia ja kaatumisia.

Kodin apuvälineillä voi olla suuri merkitys arjessa pärjäämiseen. Tunne itsenäisyydestä ja pärjäämisestä on jo yksinään voimaannuttava kokemus, joka vahvistaa itsetuntoa ja toimintakykyä. Joskus kokemus pärjäämisestä voi myös olla pienestä kiinni. Siksi haluamme toimittaa laadukkaat arjen apuvälineet edullisesti kaikille niitä tarvitseville henkilöille, vauvasta vaariin. Jos et ole varma, mikä apuväline tai tuote voisi auttaa juuri sinua, ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua löytämään tilanteeseesi sopivan ratkaisun.