Pesuaineen levitin – Dalton

13,90 

Vitility -tuotesarjan pesuaineen levitin dalton. Auttaa saippuoimaan paremmin jatkovartensa ansiosta. Hyvä apuväline, jos yläraajojen liikelaajuus on rajoittunut.

Linkki esittelyvideoon: https://www.youtube.com/watch?v=pXyorNpxKak

 

12 varastossa

Pesuaineen levitin – Dalton

Pesuaineen levitin – Dalton auttaa pesuaineen tai vartalovoiteen levittämisessä vartalollesi. Peseytyminen tai kosteusvoiteen levittäminen voi olla hankalaa monista liikkumisen rajoituksiin liittyvistä syistä. Esimerkiksi vaikeus kumartua hankaloittaa luonnollisesti myös peseytymistä. Tällä levitysapuvälineellä voit pestä ja rasvata itseäsi ilman, että sinun tarvitsee turhaan vääntyä tai kääntyä. Koska pesuaineen levitin on 44 cm pitkä, yletyt välineellä helposti kaikkialle liikaa kumartelematta.

Mahtava lisä tähän apuvälineeseen on se, että levittimen pinnassa on 19 pientä hierontapalloa, jotka pyörivät levitintä käyttäessäsi. Pesuaineen levitin ei siis vain auta sinua peseytymään, vaan myös hieroo lihaksiasi.

Levitysapuväline täytetään pesuaineella tai kosteusvoiteella ennen käyttöä. Voit tehdä tämän poistamalla osan, jossa hierontapallot ovat. Täytä osa pesuaineella ja aseta osa taas paikoilleen.

 

  • Apuväline pesuaineen levittämiseen
  • Yletyt helpommin esimerkiksi selkään ja jalkoihin
  • Pyörivät hierontapallot
  • Helppo täyttää

 

Lisää Vitilitystä osoitteessa: https://vitility.com

Lisää tuotteita osoitteessa: https://vauvaari.fi/

Paino 0,5 kg (kilogramma)
asiakkaiden arvostelut
5,0 Perustuu 1 arvosteluun
5 ★
100% 
1
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Kirjoita arvostelu

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
MH
05.16.2023
Maikku H.
FI FI

Todella hyvä

Laitoin tällä rasvaa atooppi ihottumaisen selkäni. Hyvä, ettei tarvitse täyttää kokonaan vain pieni määrä palloihin riitti. Suojakansi mahdollistaa rasvan säilytyksen.