Pukeutuminen

Näytetään kaikki 9 tulosta

Ale!
Original price was: 5,00 €.Current price is: 3,50 €.
Ale!
Original price was: 5,00 €.Current price is: 3,50 €.
Ale!
Original price was: 15,90 €.Current price is: 11,13 €.
Ale!
Original price was: 15,90 €.Current price is: 11,13 €.
Ale!
Original price was: 5,00 €.Current price is: 3,50 €.
Ale!
Original price was: 5,90 €.Current price is: 4,13 €.

Pukeutumisen apuvälineet vanhuksille ja liikuntarajoitteisille

Oletko huomannut, että sinä tai ikääntyvä läheisesi alkaa tarvitsemaan hieman lisäapua vaatteiden pukemisessa ja riisumisessa? Pukeutumisen apuvälineet ovat erilaisia välineitä, joiden on tarkoitus helpottaa päivittäisten pukeutumistehtävien suorittamista. Nämä arjen apuvälineet on suunniteltu eritoten vanhuksille ja ikää katsomatta eri liikuntarajoitteisuuden muodoista kärsiville. Pukeutumistikuista nappikoukkuihin ja saapasrenkeihin, Vauvaarin verkkokaupasta löydät laadukkaita pukeutumisen apuvälineitä, jotka tuovat helpotusta niin nuoren kuin iäkkäämmänkin vaatteiden vaihtoon päivittäisen toimintakyvyn säilyttämisen ja itsenäisyyden parantamisen muodossa.

Jonkin tulehduksen, leikkauksen tai vamman jälkeen käsien voima ja sorminäppäryys saattavat heiketä ja toimintakyky huonontua nopeasti. Esimerkiksi nivelvamma ja reuma voivat vaikeuttaa pukeutumista huomattavasti. Tilanteessa tavallisista arjen askareista, kuten paidan napittamisesta ja vetoketjun vetämisestä kiinni voi tulla haastavaa. Usein muutos ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettei itsenäisyyttä voisi enää koskaan saavuttaa. Helppokäyttöiset pukeutumisen apuvälineet auttavat vaatteiden vaivattomammassa riisumisessa ja pukemisessa ilman muiden apua. Esimerkiksi kätevä pukeutumisapuväline toimii itsenäisen arjen apuvälineenä ja tuo helpotusta kaikenlaiseen pukeutumiseen ja riisumiseen liittyvään kurotteluun ja taivutteluun. Pukeutumisen helpottamiseksi omaa toimintakykyä olisi myös hyvä yrittää edistää erilaisin harjoituksin ja mahdollisesti tässä auttavien apuvälineiden avulla.

Oikeilla apuvälineillä voi olla suuri rooli toimintakyvyn, itsenäisyyden ja elämänlaadun edistämisessä ja säilyttämisessä, ja joskus nämä asiat voivat olla pienestä kiinni. Vauvaarin verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman päivittäisiä askareita helpottavia ja toimintakykyä kasvattavia apuvälineitä. Laaja apuvälinevalikoimamme kattaa myös esimerkiksi ruokailun apuvälineitä, kuten korkeareunaisia lautasia ja pullonavaajia. Siirtymisen ja liikkumisen apuvälineisiin kuuluvat muun muassa kävelytuet ja tukikaiteet, jotka helpottavat liikkumista kodissa ja ulkona. Kaikkiin apuvälineisiin voit tutustua paremmin täällä. Jos et ole varma, mitkä pukeutumisen apuvälineet ovat sinulle hyödyllisimpiä, me voimme auttaa. Lähetä vain sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@vauvaari.fi, niin autamme valitsemaan sopivat apuvälineet.