Lääkintä

Näytetään tulokset 1–12 / 22

Lääkinnälliset ja lääkkeisiin liittyvät apuvälineet

Lääkinnälliset ja lääkkeisiin liittyvät apuvälineet auttavat tukemaan ja parantamaan toimintakykyä jokapäiväisissä toiminnoissa, edistämään kuntoutumista ja ylläpitämään toimintakykyä ehkäisemällä sen heikentymistä. Apuvälinevalikoimaamme kuuluvat esimerkiksi niskatuet, käsivarsihihnat, tenniskyynärpään sidetuet, pillerirasiat, lääkeannostelijat, tabletin irrottajat ja kylmäpussit lääkkeiden säilyttämiseen. Olivatpa tarpeesi mitkä tahansa, kasvavasta valikoimastamme löydät tarvitsemasi arjen apuvälineet.

Vauvaari.fi verkkokauppa tarjoaa lääkintään liittyvät apuvälineet pillereiden ja tablettien hallintaan ja niiden ottamisen helpottamiseksi – esimerkiksi tabletin puolittajat, pillerirasiat, tablettimurskaimet ja dosetit. Lisäksi löydät meiltä ortopediset tuet, jotka auttavat helpottamaan ja tukemaan vahingoittunutta tai jäykkää niskaa, rannetta tai kyynärpäätä. Tuet sopivat erilaisten sairauksien, kuten niveltulehduksen hoitoon sekä onnettomuuksien ja vammojen jälkihoitoon.

Kodin apuvälineillä voi olla suuri merkitys arjessa pärjäämiseen. Tunne itsenäisyydestä ja pärjäämisestä on jo yksinään voimaannuttava kokemus, joka vahvistaa itsetuntoa ja toimintakykyä. Joskus kokemus pärjäämisestä voi myös olla pienestä kiinni. Siksi haluamme toimittaa laadukkaat lääkinnälliset apuvälineet ja muut toimintakykyä auttavat tarvikkeet edullisesti kaikille niitä tarvitseville henkilöille, vauvasta vaariin. Jos et ole varma, mikä apuväline tai tuote voisi auttaa sinua, ota meihin yhteyttä. Autamme sinua löytämään tilanteeseesi sopivan ratkaisun.