Tilaus- ja toimitusehdot

Maksutavat

Vauvaari.fi verkkokaupassa ovat käytössä Paytrail Oyj:n (2122839-7) tarjoamat maksutavat

  • Verkkomaksut (yleisimmät verkkopankit)
  • Yleisimmät luottokortit
  • Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector ja Jousto

Lue lisää Paytrailin maksutavoista henkilöasiakkaille: https://www.paytrail.com/kuluttajille

Kuitti tilauksesta ja maksusta on ladattavissa kirjautumisen jälkeen Oma Tili -sivulta.

Toimitustavat

Vauvaari.fi verkkokauppa käyttää lähetysten toimittamiseen Posti Oy:n ja Matkahuollon palveluita. Toimitustapa valikoituu tuotteiden koon ja painon mukaan. Toimitamme lähetyksiä vain Suomen ja Ahvenanmaan alueille.

Hinnat

Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassamme. Hinnat on merkitty euroissa. Vauvaari.fi verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Toimituskulut

Lähetyskulut kaikkialle Suomeen ovat alkaen 4,90 euroa. Valittavana on mahdollisesti myös lisämaksullisia vaihtoehtoisia toimitustapoja, kuten kotiinkuljetus.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan toistaiseksi vain Suomeen ja Ahvenanmaalle.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin jo tilauspäivänä, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta. Jos jokin tilaamasi tuote on loppunut, ilmoitamme siitä sinulle mahdollisimman pian. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pidempiaikaisesti loppu emmekä pysty saamaan sitä kohtuullisen ajan kuluessa, tilaus voidaan toimittaa osissa.

Reklamaatio ja viallinen tuote

Mikäli ostajalle toimitetaan väärä tuote, tai tuote on vaurioitunut, asiakkaan on ilmoitettava tästä myyjälle (vauvaari.fi) mahdollisimman pian. Tuotteen voi palauttaa reklamaation jälkeen annettujen ohjeiden mukaisesti. Uusi tuote postitetaan asiakkaalle mahdollisimman pian.

Reklamaatiot, sekä tiedustelut palautuksesta tai vaihdosta sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@vauvaari.fi

Vaihto- ja palautusoikeus (peruuttamisoikeus)

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeuden määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tilattu tuote on vastaanotettu. Peruuttamisoikeuden määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Palautus on tehtävä viipymättä. 

Palautusoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ehdottomasti ilmoitettava meille päätöksestä peruuttaa tilaus / tehdä palautus osoitteeseen: asiakaspalvelu@vauvaari.fi

Mikäli tilaus palautetaan kokonaan, hyvitetään myös postimaksu (alk. 4,90 €). 

Peruuttamisoikeuden vaikutukset

Tilauksen peruutuksissa ja palautuksissa vauvaari.fi verkkokauppa palauttaa kaikki asiakkaalta saadut suoritukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 30 päivän kuluttua palautuksen vastaanottamisesta. Maksunpalautus suoritetaan asiakkaalle sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei myyjän ja asiakkaan välillä ole toisin sovittu. Asiakkaalle ei aiheudu maksunpalautuksesta erillisiä kustannuksia. vauvaari.fi verkkokauppa voi pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes palautettava tavara on vastaanotettu tai asiakas on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin.

Asiakkaan on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos asiakas lähettää tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan, alkuperäisessä kunnossa. Palautettavassa tuotteessa tulee olla paikallaan kaikki tuotemerkinnät ja -laput. Palautettava tuote ei saa olla olennaisesti muuttunut. Palautuksen mukana tulee olla kaikki osat, varusteet ja mahdolliset lisävarusteet. Mikäli tuotetta on käytetty tai sitä on käsitelty huolimattomasti, vastaa asiakas tuotteen arvon alentumisesta sen täyteen arvoon saakka.

Noutamatta jätetty tilaus

Huom! Noutamaton lähetys ei ole sama asia kuin tuotteen palautus.

Mikäli asiakas jättää noutamatta postista tilaamansa tuotteet, peritään häneltä lähetyksen palauduttua takaisin vauvaari.fi -verkkokaupalle 10,00 € toimitus- ja käsittelymaksua. Maksu vastaa suuruudeltaan palautuksen, toimituksen ja käsittelyn todellisia kustannuksia. Asiakkaalle hyvitetään siten tilauksen arvo vähennettynä toimitus- ja käsittelymaksulla (10,00 €).

Palautukset

Kaikista palautuksista on sovittava myyjän kanssa etukäteen ja tehtävä asianmukainen peruuttamisilmoitus. Palautukset tulee tehdä Postin tai matkahuollon palvelua käyttäen vauvaari.fi verkkokaupan antamien ohjeiden mukaisesti. 


Palautusohje:

Ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@vauvaari.fi. Annamme teille asiakaspalautusta varten palautustunnuksen tai aktivointikoodin. Palautuksen voi tehdä lähimmässä postikonttorissa tai matkahuollossa riippuen, kumpaa toimitustapaa käytitte. Ilmoita Postin tai matkahuollon virkailijalle, että haluat tehdä palautuksen vauvaari.fi verkkokaupalle. Anna virkailijalle palautustunnus tai aktivointikoodi.

Lisää asiakaspalautuksesta osoitteessa: https://www.shipit.fi/palvelut/ohjeet/kayttoohjeet/kauppiaiden-asiakaspalautukset

Muista säilyttää saamasi kuitti palautuksesta.