Apuvälineet

Näytetään tulokset 1–12 / 155

Apuvälineet vanhuksille ja liikuntarajoitteisille

Apuvälineet auttavat tukemaan ja parantamaan päivittäistä toimintakykyä, edistämään kuntoutumista ja ylläpitämään toimintakykyä ehkäisemällä sen heikentymistä. Olipa kyseessä itsenäisyyden säilyttäminen rollaattorin, kävelykeppien tai muun liikkumisen apuvälineen avulla taikka mukavuuden lisääminen sopivan tukityynyn avulla, oikeanlaiset tuotteet tuovat tukea ja turvaa sekä sinulle että läheisillesi.

Vauvaari.fi verkkokauppa tarjoaa korkealaatuisia apuvälineitä, jotka on suunniteltu edistämään itsenäistä jokapäiväistä elämää keittiössä, kylpyhuoneessa, makuuhuoneessa ja ulkona. Tarvitsitpa apua kotona liikkumisessa, pukeutumisessa tai kylpemisessä, kasvavasta tuotevalikoimastamme löydät itsenäisyyttä tukevat apuvälineet ja muut päivittäisiä askareita helpottavat tuotteet – esimerkiksi suihkujakkarat, purkinavaajat, pillerirasiat, sängyn korotuspalat, kyynärtuet, kenkärengit ja tabletin puolittajat.

Arjen apuvälineillä voi olla suuri merkitys arjessa pärjäämiseen. Tunne itsenäisyydestä ja pärjäämisestä on jo yksinään voimaannuttava kokemus, joka vahvistaa itsetuntoa ja toimintakykyä. Joskus kokemus pärjäämisestä voi myös olla pienestä kiinni. Siksi haluamme toimittaa edulliset ja laadukkaat apuvälineet vanhuksille, liikuntarajoitteisille ja kaikille niitä tarvitseville henkilöille vauvasta vaariin. Jos et ole varma, mikä apuväline tai tuote voisi auttaa juuri sinua, ota meihin yhteyttä. Autamme löytämään tilanteeseesi sopivan ratkaisun.

Tilaa uutiskirje ja saa -10% ensimmäisestä tilauksestasi!

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 10% alennuskoodin, jonka voit käyttää kassalla.