Apuvälineet

Näytetään tulokset 1–12 / 168

Apuvälineet vanhuksille ja liikuntarajoitteisille

Apuvälineet tarjoavat tukea päivittäisten toimintojen suorittamiseen. Ne myös auttavat ylläpitämään toimintakykyä, ehkäisemään sen heikentymistä ja edistävät kuntoutumista. Olipa oma tai läheisesi tavoite säilyttää itsenäisyys tai esimerkiksi lisätä sen määrää, asia voidaan saavuttaa paremmin erilaisten vanhuksille ja liikuntarajoitteisille suunniteltujen apuvälineiden avulla. Näitä ovat mm. liikkumista helpottava rollaattori, tasapainoa tukevat kävelykepit, autoon siirtymisessä auttava rengastyyny ja kumartelun määrää vähentävät huonekalujen korotuspalat. Oikeanlaisten apuvälineiden löytäminen ja valitseminen voikin tuoda pitkään kaivattua tukea ja turvaa sekä sinulle että läheisillesi.

Vauvaarin verkkokauppa tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita apuvälineitä, jotka auttavat edistämään itsenäistä arkea ja askareiden suorittamista keittiössä, kylpyhuoneessa, makuuhuoneessa ja muualla kotona. Tarvitsitpa sitten helpotusta lääkintään, siirtymiseen, liikkumiseen, pukeutumiseen, kylpemiseen tai ulkoiluun, alati kasvavasta valikoimastamme löydät ja tilaat apuvälineet kotiin helposti ja nopeasti – kuten esimerkiksi tukevat suihkujakkarat, kätevät purkinavaajat, muistamista helpottavat pillerirasiat, kyynärtuet, kenkärengit ja tabletin puolittajat.

Tunne pärjäämisestä, arjen sujuvuudesta ja omasta itsenäisyydestä on jo yksinään niin voimaannuttava kokemus, että se vahvistaa itsetuntoa ja voi näin ollen edistää toimintakykyä jopa huomattavasti. Joskus yksilön kokemus pärjäämisestä on myös kiinni hyvin pienestä, ja oikean ratkaisun löytäminen on siksi tärkeää. Näistä syistä Vauvaari haluaa tarjota korkealaatuisia apuvälineitä vanhuksille, liikuntarajoitteisille ja kaikille niitä tarvitseville iästä riippumatta edullisesti, helposti ja nopeasti. Mikäli et itse tiedä, mikä apuväline voisi auttaa juuri sinua tai läheistäsi parhaiten, me tarjoamme apua myös tähän. Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua löytämään sopivan tuotteen!