Kodintarvikkeet

Näytetään tulokset 1–12 / 32

Apuvälineet sänkyyn, keittiöön, vessaan ja koko kotiin

Kodintarvikeapuvälineet helpottavat arjen askareiden suorittamista ja lisäävät itsenäisyyttä kotona. Kun omaa tai läheisen toimintakykyä hankaloittaa esimerkiksi rajoittunut liikkuvuus tai heikentynyt motoriikka, sopivilla apuvälineillä voidaan edistää itsenäisyyttä ja auttaa ylläpitämään sitä. Esimerkiksi esineiden poimiminen ja käsittely, ruoanvalmistus, ruokailu, huoneesta toiseen siirtyminen, vaatteiden tai kenkien pukeminen, ulkona liikkuminen, lukeminen, makuulle käyminen ja istuminen ovat mielekkäämpiä tehdä, kun niihin saa kauan kaivattua apua.

Apuvälineiden tärkeys korostuu, kun toisen ihmisen apua ei ole heti saatavilla, ja esimerkiksi syömistä tai vessaan menoa pitää odottaa pitkiäkin aikoja. Kun nämä jokapäiväiset toiminnot pystytään jälleen suorittamaan itse, voi elämänlaatu parantua huomattavastikin. Ratkaisuksi on saatavilla erilaisia apuvälineitä sänkyyn, vessaan, keittiöön ja muualle kodin tiloihin. Esimerkiksi tartuntapihtien avulla esineitä voidaan poimia vaivatta ylähyllyltä ja lattialta, paksujen keittiövälineiden avulla ruokaa voidaan käsitellä vähemmällä voimalla, ja seinään asennettavat tukikahvat tuovat turvaa estäen vakavia kaatumisia. Lisäksi vaikkapa huonekalujen korotuspaloja voi käyttää kodin eri tavaroiden, kuten ruokapöydän, sängyn ja tuolien korottamiseen, jolloin niitä ei tarvitse lähteä korvaamaan uusilla.

Vauvaari tarjoaa kattavan ja alati kasvavan valikoiman apuvälineitä sänkyyn, vessaan ja kaikkialle kotiin. Meiltä löydät mm. hyödylliset ja laadukkaat sänkykehikot, tartuntapihdit, keittiöveitset, ruokalaput, tölkinavaajat, pullonavaajat, ristiselän tyynyt, rengastyynyt, astinjakkarat, kävelykepit, tukikaiteet ja tukikahvat. Mahdollisuutena on myös selata kaikkia apuvälineitä tai tarkastella niitä kategorian mukaan. Siirry esimerkiksi sivulle ruokailun apuvälineet, siirtymisen apuvälineet, liikkumisen apuvälineet tai apuvälineet toimintakykyyn. Jos taas kaipaat apua sopivan tuotteen löytämisessä, autamme sinua mielellämme. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@vauvaari.fi!