Kodintarvikkeet

Näytetään tulokset 1–12 / 21

Apuvälineet sänkyyn ja kotiin – Kodintarvikeapuvälineet

Kodin apuvälineet auttavat pärjäämään ja viihtymään paremmin yksin kotona, kun arkea hankaloittaa vaikeus kumartua ja nostaa tavaroita tai vaikeus tarttua esineisiin. Kodintarvikeapuvälineet voivat tuoda helpotusta useisiin tavallisiin kotiaskareihin, esimerkiksi ruoan valmistukseen, lukemiseen, istumiseen, pukemiseen, ruokailuun ja siivoamiseen. Kotona käytettävät liikkumisen apuvälineet, kuten sisärollaattorit, avustavat erilaisten esineiden ja asioiden, kuten ruoan ja juoman kuljettamisessa itsenäisesti huoneesta toiseen.

Apua ei aina välttämättä ole heti saatavilla, ja silloin helppokäyttöisten apuvälineiden rooli arjessa korostuu. Ergonomisten työkalujen avulla jokapäiväisiä toimintoja voi suorittaa ilman, että toisen ihmisen apuun joudutaan turvautumaan. Sopivien apuvälineiden avulla pystytään esimerkiksi poimimaan tavaroita ilman kurottelua ja niitä voidaan käsitellä vähemmällä voimalla. Vauvaari.fi toimittaa erikokoisia tartuntapihtejä sekä huonekalujen korotuspaloja, joiden avulla sänky tai muu huonekalu nostetaan mukavammalle korkeudelle. Huonekalujen korottajia voidaan käyttää useimpien kodin esineiden, kuten sänkyjen, pöytien, ja tuolien korkeuden nostamiseen, jolloin ne helpottavat elämää tuomalla lisäkorkeutta.

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman päivittäistä toimintakykyä edistäviä apuvälineitä sänkyyn, vessaan ja koko kotiin. Tuotevalikoimasta löydät mm. korkealaatuiset sänkykehikot, tartuntapihdit, ergonomiset sakset, ruokalaput, pakkauksenavaajat, ristiselän tyynyt, huonekalujen korotuspalat, astinjakkarat ja tukikahvat. Katamme myös laajemmin ruokailun apuvälineitä, kuten korkeareunaisia lautasia ja tölkinavaajia. Siirtymisen ja liikkumisen apuvälineisiin taas sisältyvät erilaiset kävelykepit, kävelytuet ja tukikaiteet, jotka helpottavat liikkumista kylpyhuoneessa ja sängyssä sekä sängystä ylösnousua.

Jos tarvitset apua sopivan apuvälineen löytämisessä, ota meihin rohkeasti yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@vauvaari.fi. Autamme sinua mielellämme löytämään tarvitsemasi apuvälineen!

Tilaa uutiskirje ja saa -10% ensimmäisestä tilauksestasi!

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 10% alennuskoodin, jonka voit käyttää kassalla.