Classic Paperisakset 17cm

21,90 

Etsitkö monipuolisia paperisaksia sekä oikea- että vasenkätisille? Fiskars Classic paperisakset (17 cm) tarjoavat pyöristettyjen, teräväkärkisten terien ansiosta tarkan ja monipuolisen leikkauksen kevyille materiaaleille. Nämä oranssikahvaiset Classic sakset ovat korkealaatuisia ja monikäyttöisiä. Hanki omasi ja tee leikkaamisesta vaivatonta!

10 varastossa

Classic Paperisakset, 17 cm

Tuotekuvaus:

Tutustu Classic Paperisaksiin – leikkaamisen mestari, joka on luotu erityisesti paperin ja kartongin tarkkaan ja siistiin käsittelyyn! Tämä 17 cm pitkä saksimalli on optimaalinen valinta niin toimisto-, askartelu- kuin koulu-käyttöönkin.

Terävä Leikkausjälki

Nämä paperisakset on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, ja niiden terät on hiottu niin, että ne leikkaavat paperin ja kartongin siististi ja tarkasti. Ei enää rikkoutuneita reunoja tai epätasaisia leikkauksia!

Mukavuutta ja Hallintaa

Ergonomisesti muotoillut kädensijat takaavat mukavan ja tiukan otteen, vähentäen kättä rasittavaa liukumista ja väsymistä. Sakset ovat mukavat käyttää pitkiäkin aikoja ja sopivat erinomaisesti sekä lyhyisiin että pitkiin leikkaussessioihin.

Monipuolinen ja Kestävä

Classic Paperisakset ovat ihanteellinen työkalu erilaisten paperilaatujen ja kartonkien leikkaamiseen. Ne ovat kestävät ja luotettavat, tehden niistä vankan valinnan erilaisiin projekteihin, olipa kyseessä sitten askartelu, toimistotyöt tai opiskelu.

Esteettinen Design

Yksinkertainen ja ajaton muotoilu tekee saksista sopivan valinnan mihin tahansa käyttöympäristöön. Ne istuvat saumattomasti niin moderniin toimistoon kuin värikkääseen askarteluhuoneeseenkin, yhdistäen klassisen ulkonäön ja funktionaalisuuden.

Helppohoitoinen

Nämä sakset ovat helppoja pitää puhtaina ja hyvässä kunnossa. Ne voidaan puhdistaa nopeasti ja helposti pyyhkimällä, ja ne säilyttävät terävyytensä leikkaus toisensa jälkeen, varmistaen pitkäikäisen käyttökokemuksen.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Classic
  • Tuotteen tyyppi: Paperisakset
  • Pituus: 17 cm
  • Materiaali: Ruostumaton teräs
  • Väri: Teräksenharmaa

Classic Paperisakset, 17 cm, ovat työkalu, joka yhdistää yksinkertaisen muotoilun, terävän leikkausominaisuuden ja kestävän rakenteen. Ne ovat valinta, joka tukee luovuutta ja tehokkuutta projektista toiseen.

Tilaa nyt ja varmista, että sinulla on luotettava kumppani kaikkiin paperinleikkaustarpeisiisi!

Lisää tuotteita osoitteessa vauvaari.fi

Täältä voit lukea fiskarsin tuotteiden historiasta