Toimintakyky

Näytetään tulokset 1–12 / 34

Arjen apuvälineet päivittäiseen toimintakykyyn

Ikä, sairaus ja vamma voi vaikuttaa elämään vähän tai merkittävästi. Toimintakyvyn heikentymisen ei kuitenkaan aina tarvitse tarkoittaa sitä, ettei mitään asioita voisi enää tehdä tehokkaasti tai mielekkäästi. Toisinaan ratkaisut ongelmiin voivat myös olla hyvinkin yksinkertaisia. Erilaiset arjen apuvälineet auttavat tukemaan itsenäisyyttä ja ylläpitämään toimintakykyä, kun päivittäisten askareiden suorittaminen muuttuu asteen tai muutaman helpommaksi.

Oikeanlaisten apuvälineiden avulla useista tehtävistä voidaan suoriutua itsenäisesti, jolloin sinä tai läheisesi ei aina ole riippuvainen avun saatavuudesta. Apua voi tuoda esimerkiksi kääntymistä helpottava istuintyyny, joka mahdollistaa mukavan asettautumisen sänkyyn, autoon ja pyörätuoliin sekä niistä pois nousemisen. Polkemiseen tarkoitettu harjoituslaite auttaa taas parantamaan lihaskuntoa ja lihasvoimaa, alavartalon koordinaatiota ja verenkiertoa, mikä edistää toimintakykyä ja ehkäisee sen heikkenemistä. Jelly Grip -puristelupallo/stressipallo sopii käsien voima- ja kuntoutusharjoitteluun, ja auttaa heikentyneen otteen parantamisessa sekä toimintakyvyn edistämisessä. Nämä, ja monet muut arjen apuvälineet löydät verkkokaupastamme paremman elämän ja toimintakyvyn tueksi. Käteviä apuvälineitä on saatavilla laajasti niin lääkkeiden ottamiseen ja muistamiseensiirtymiseen ja esteettömyyteenruokailuun ja ruoanlaittoon sekä peseytymiseen ja hygieniaankin.

Yksi Vauvaarin tärkeimmistä tavoitteista on alusta asti ollut mahdollisimman monipuolisten apuvälineiden tarjoaminen vanhuksille ja liikuntarajoitteisille iästä ja tilanteesta riippumatta. Haluamme tuotevalikoimamme kattavan elämän jokaisen osa-alueen, jotta jokainen voisi saavuttaa paremman toimintakyvyn, itsenäisyyden ja elämän. Apuvälineiden ulkopuolella arvoihimme kuuluu myös terveyden edistäminen yleisesti, ja valikoimamme kattaakin laadukkaita hyvinvointituotteita, kuten hampaidenhoitotarvikkeita ja hempaattisia voiteita ja ihonhoitotuotteita, lisäravinteita sekä hygieniatarvikkeita. Mikäli sinä tai läheisesi tarvitsette apua sopivien tuotteiden tai apuvälineiden löytämisessä, autamme teitä mielellämme. Ota tilanteessa rohkeasti yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@vauvaari.fi!