Toimintakyky

Näytetään tulokset 1–12 / 35

Arjen apuvälineet päivittäisen toimintakyvyn tueksi

Ikääntyminen ja erilaiset vammat voivat vaikeuttaa elämää merkittävästi. Tämän ei kuitenkaan tarvitse tarkoittaa sitä, että elämä vaikeutuu liikaa, sillä ratkaisut erilaisiin haasteisiin voivat olla hyvinkin yksinkertaisia. Vauvaari.fi tarjoaa monenlaisia arjen apuvälineitä, jotka auttavat tukemaan itsenäisyyttä ja päivittäistä toimintakykyä. Nämä arjen apuvälineet tuovat helpotusta kaikenlaisten päivittäisten toimintojen suorittamiseen, kuten lääkkeiden ottamiseen, istumiseen, syömiseen ja ruoanlaittoon sekä vessassa ja kylpyhuoneessa käymiseen. Arjen apuvälineiden avulla vaikeammastakin tehtävästä voi tulla helpompi hoitaa, jolloin ulkopuolisen apua ei vaadita ihan jokaisen asian suorittamiseen.

Verkkokaupastamme löydät laadukkaat apuvälineet vanhuksille ja liikuntarajoitteisille henkilöille päivittäisen toimintakyvyn tueksi. Esimerkiksi istuma-asennossa käytettävä polkemisen harjoituslaite auttaa parantamaan lihaskuntoa ja -voimaa, alavartalon koordinaatiota ja verenkiertoa. Kääntymistä helpottava istuintyyny taas mahdollistaa mukavan istuma-asennon ja auttaa esimerkiksi sänkyyn, autoon pyörätuoliin siirtymistä ja niistä pois nousemista. Kätevä Jelly Grip -puristelupallo puolestaan sopii niin sormien, käsien kuin ranteidenkin voimaharjoitteluun, kuntoutusharjoitteluun ja heikennettyjen sormien ja käsiotteen parantamiseen. Vauvaarin apuvälinevalikoimasta löydät siis kattavan valikoiman erilaisia tuotteita, joista voit valita juuri sinulle hyödyllisimmät ja toimintakykyäsi parhaiten edistävät apuvälineet.

Yksi Vauvaari.fin tärkeimmistä tarkoituksista on alusta asti ollut tarjota mahdollisimman monipuolisesti erilaisia apuvälineitä vanhuksille ja liikuntarajoitteisille iästä ja elämäntilanteesta riippumatta. Haluamme tuotevalikoimamme kattavan elämän jokaisen osa-alueen, jotta sinäkin voisit nauttia entistä paremmasta toimintakyvystä, itsenäisyydestä ja elämänlaadusta arjen apuvälineiden avulla. Verkkokauppamme arvoihin kuuluu myös terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen yleisesti, ja siksi löydät meiltä edullisten ja korkealaatuisten apuvälineiden lisäksi useita muita terveyttä ja hyvinvointia palvelevia tuotteita, kuten nivetukia, hampaidenhoitotuotteita ja lisäravinteita. Jos sinä tarvitset tai läheisesi tarvitsee apua sopivien apuvälineiden tai muiden tuotteiden löytämiseen, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@vauvaari.fi. Autamme sinua mielellämme löytämään ja valitsemaan sopivat apuvälineet esimerkiksi sänkyyn, muualle kotiin ja ulos!

Tilaa uutiskirje ja saa -10% ensimmäisestä tilauksestasi!

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 10% alennuskoodin, jonka voit käyttää kassalla.