Keittiö ja syöminen

Näytetään tulokset 1–12 / 29

Keittiön ja ruokailun apuvälineet vanhuksille ja liikuntarajoitteisille

Keittiön ja ruokailun apuvälineillä on erityisen tärkeä rooli arjessa, jos sinulla on ongelmia liikkuvuuden tai esimerkiksi sorminäppäryyden ja käsien vapinan kanssa. Vauvaari.fi on tuonut kattavan valikoiman apuvälineitä vanhuksille ja liikuntarajoitteisille, jotka tarvitsevat apua itsenäiseen ruoanlaittoon ja ruokailuun. Laadukkaat ja helppokäyttöiset ruokailun apuvälineet helpottavat keittiövälineiden käyttöä varsinkin silloin, kun käsien voima on päässyt heikentymään. Ruokailun apuvälineiden joukosta löydät erilaisia mukautettuja keittiövälineitä, kuten käteviä korkeareunaisia lautasia ja pitäviä kahvallisia mukeja. Meiltä löydät myös mm. aikuisten ruokalappuja, lautasen reunuksia, vuodetarjottimia, lautaskahvoja, pullon- ja tölkinavaajia, purkinavaajia, kestojuomapillejä, viipalointivälineitä, erikoissaksia ja ergonomisia keittiöveitsiä, jotka edistävät turvallisuutta keittiössä.

Kyky laittaa ruokaa ja ruokailla aina halutessaan on hyvin tärkeä osa itsenäisyyttä. Tämän lisäksi ruoanlaitto on monelle pitkäaikainen harrastus, jonka tekeminen tuo iloa. Kuitenkin iän, sairauden tai vamman vuoksi ruoanlaitosta voi tulla päivä päivältä hankalampaa toteuttaa ja samalla siitä voi olla vaikeampi nauttia. Vauvaarin tarjoamat ruokailun apuvälineet on suunniteltu mukavuus ja käytettävyys edellä, jotta niiden käyttäjä voisi hallita keittiövälineitä hyvin ja pitää niitä kädessä helposti sekä mahdollisimman pientä voimaa käyttäen. Ruokailun apuvälinevalikoimamme ulottuu ruoanvalmistusvälineistä mukeihin ja lautasiin. Näiden itsenäisyyttä edistävien arjen apuvälineiden avulla aterioita valmistetaan helpommin, kun apuvälineen käyttäjä pystyy esimerkiksi saamaan hyvän otteen veitsestä sekä avaamaan purkit pienemmällä vaivalla ja ilman roiskeita.

Ruoanlaiton ja ruokailun apuvälineiden osiosta löytyvät keittiötarvikkeet on suunniteltu tekemään syömisestä ja aterioiden valmistuksesta astetta helpompaa kaikille niille, joilla terveydentila tai jokin mahdollinen vamma vaikuttaa päivittäiseen toimintakykyyn valmistaa ruokaa ja syödä tavallisten keittiövälineiden avulla. Olitpa sitten nuori tai vanhempi apua tarvitseva henkilö, Vauvaari.fi verkkokaupasta löydät edulliset ja korkealaatuiset apuvälineet vanhuksille ja liikuntarajoitteesta sekä vammasta kärsiville syömisen ja kokkaamisen helpottamiseksi. Jos et itse tiedä, mitkä ruokailun apuvälineet auttaisivat sinua eniten, voit lähettää meille sähköpostin osoitteeseen asiakaspalvelu@vauvaari.fi. Ota meihin vain rohkeasti yhteyttä, niin autamme löytämään sinulle sopivat apuvälineet.

Etkö etsikään ruokailun apuvälineitä? Tutustu myös pukeutumisen apuvälineisiin, toimintakyvyn apuvälineisiin ja koko apuvälinevalikoimaan!

Tilaa uutiskirje ja saa -10% ensimmäisestä tilauksestasi!

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 10% alennuskoodin, jonka voit käyttää kassalla.