Kupin rengas

Original price was: 5,95 €.Current price is: 4,16 €.

30 päivän alin hinta: 5,95 

Kupin rengas

• Tarjoaa lisäpitoa
• Auttaa pitelemään kupillista kuumaa juomaa
• Useita värejä

Kupin rengas on särkymättömään kuppiin suunniteltu lisävaruste. Rengas voidaan helposti liu’uttaa kupin ympärille antamaan lisäpitoa ja helpottamaan juomista. Raikkaat värit antavat kupille trendikkään ilmeen.

Kuppiin asennettava rengas on täydellinen apuväline kaikille, jotka arvostavat käytännöllisyyttä ja mukavuutta. Kätevä muotoilu ja materiaali tekevät renkaasta miellyttävän tuntuisen ja kädessä liukumattoman. Koska pideltävä pinta-ala suurenee apuvälineen avulla, on kuppia myös helpompi pidellä, jos sinulla on esimerkiksi vaikeuksia tarttua esineisiin. Renkaan avulla sormetkaan eivät pala yhtä herkästi, kun kupin sisältö on kuumaa. Myös kupin hiha on tehty tähän tarkoitukseen.

Rengas on helppo asettaa ja poistaa kupin päältä liu’uttamalla. Saatavilla on valikoima raikkaita värejä, jotka helpottavat kuppien erottelua toisistaan. Rengas tarjoaa lisäturvaa juomiseen, sillä sen avulla kuppi ei lipsahda kädestä kovin helposti. Kupinrenkaan avulla voit päivittää juomaelämyksesi sekä tyylillä että mukavuudella.

 

Katso lisää osoitteessa https://vauvaari.fi/

Katso lisää tuotteista osoitteessa https://vitility.com/

 

Väri

Harmaa, Keltainen, Minttu, Pinkki