Kuppiholkki

Original price was: 6,95 €.Current price is: 4,86 €.

30 päivän alin hinta: 6,95 

Kuppiholkki

• Tarjoaa lisäpitoa
• Auttaa pitelemään kupillista kuumaa juomaa
• Pitää nesteen lämpimänä

Kuppiholkki on lisävaruste särkymättömään kuppiin. Se on helppo liu’uttaa kupin päälle tuomaan lisäpitoa. Kuppiholkki on valmistettu kestävästä ja eristävästä silikonista, joka suojaa sormiasi tehokkaasti liian kuumalta tai kylmältä juomalta. Samalla se estää lämmön karkaamista ja pitää nesteen lämpimänä pidempään. Raikkaat värit antavat kupille trendikkään ilmeen.

Kuppiholkki on suunniteltu sopimaan täydellisesti särkymättömään kuppiin. Halusitpa päivittää kuppiasi entistäkin paremmalla pidolla tai kauniilla väreillä, kuppiholkki on oiva lisävaruste.

Kuppiholkilla on myös muita etuja:

1. Se on helppo puhdistaa saippuavedellä tai astianpesukoneessa. Muista vain irrottaa holkki kupista ennen puhdistamista.

2. Silikoni materiaalina tarjoaa paljon pitoa ja on ulkopuolelta kädessä liukumaton. Tarkoin suunnitellun muotoilun ansiosta voit myös asettaa ja irrottaa holkin helposti vähällä voimalla.

3. Kuppiholkki auttaa turvaamaan kädet ja sormet niin kuumalta kuin kylmältäkin. Lisäksi se pitää kuuman juoman, kuten kahvin ja teen, lämpimänä pidempään.

Lisävarustetta on saatavana neljässä raikkaassa värissä: hopeanharmaa, okrankeltainen, persikanpunainen ja mintunvihreä. Mintunvihreä holkki hohtaa hämärässä, mikä helpottaa kupin havaitsemista iltamyöhään.

Kuppiholkki on kätevä apuväline jokaiselle, joka haluaa saada lisää pitoa juomiseen ja pitää sormensa suojattuna äärilämpötiloilta.

 

 

Katso lisää osoitteessa https://vauvaari.fi/

Katso lisää tuotteista osoitteessa https://vitility.com/

Väri

Harmaa, Keltainen, Minttu, Pinkki