Lasten paljasjalkakengät

Näytetään kaikki 10 tulosta

Lasten paljasjalkakengät

Hanki paljasjalkakengät lapsille ja koko perheelle netistä! Kevyet ja istuvat lasten paljasjalkakengät ovat kehittyville jaloille sekä herkästi muotoutuville luille ja nivelille parhaat jalkineet. Kun kasvavaa jalkaa ei rajoiteta turhilla tukirakenteilla tai liian jäykillä kengillä, jalat kehittyvät terveiksi ja vahvoiksi. Ohut kengänpohja mahdollistaa myös tuntoaistimukset alustasta, mikä on tärkeää asento- ja liikeaistin kehittymiselle. Lasten paljasjalkakengät ovat tilavat kärjestä, joten pienillä varpailla on riittävästi tilaa levittyä.

Vauvaari.fi verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman BLifestyle ja Be Lenka paljasjalkakenkiä lapsille. Olipa kyseessä arki, leikki tai jumppatunti, paljasjalkakengillä lapsi liikkuu mahdollisimman mukavasti ja rajoituksitta niin sisällä kuin ulkonakin. Talveen ja kesään löydät omat paljasjalkakengät, lisäksi saatavilla on valikoima laadukkaita lasten välikausikenkiä. Esimerkiksi Be Lenka Panda -kengät tarjoavat mukavasti lämpöä talveen ja BLifestyle pesukarhu -välikausikengät ovat mainiot muina vuodenaikoina metsään ja leikkipuistoon.

Lasten paljasjalkakenkien lisäksi tilaat meiltä edullisesti myös nahkaiset sisätossut sekä kenkien oheistarvikkeet, esimerkiksi kenkävoiteet, alpakka villasukat, varvassukat ja lasten villapohjalliset. Täällä voit halutessasi tarkastella kaikkia verkkokauppamme paljasjalkakenkiä ja niihin liittyviä tarvikkeita.

Etsitkö naisten ja miesten paljasjalkakenkiä? Löydät ne täältä.