Eco-Dent mintunmakuinen hammaslanka

8,50 

3 varastossa

Eco-Dent mintunmakuinen hammaslanka on vegaaninen, ekologinen ja ekonominen hammaslanka – vastuullinen valinta!

Eco-Dent mintunmakuinen hammaslanka on vahattu 100 % kasviöljyillä, ilman mehiläisvahaa tai mineraalivahaa. Vahaukseen on käytetty jojoba-, kandelilla- ja riisiöljyä sekä riisileseöljyä. Kevyen vahauksen ansiosta on helppo langata tiukatkin hammasvälit.

Ympäristöystävällinen Eco-Dent Hammaslanka on valmistettu nailonkuidusta, ilman kertakäyttöistä muovipakkausta. Vegaaninen lanka on nailonia, ei silkkiä. Nylon eli nailon on materiaalina puhdas ja tehokas, eikä siihen liity kemiallista sterilointia eikä lapsityövoiman käyttöä kuten silkkiin. Zero Waste -ajattelua lähenevän hammaslangan pakkauksen voi kierrättää pahvinkeräyksessä käytön jälkeen. Lanka kuuluu sekajätteeseen.

Taloudellisen Eco-Dent Hammaslangan pakkauksessa on yli 90 m lankaa (jopa 300 % enemmän kuin muilla valmistajilla). Sekä ekologista että ekonomista: Osta kerran ja käytä kolme kertaa pidempään kuin tavallista hammaslankaa! Samalla vähennät myös pakkausjätettä.

Raikkaan Eco-Dent hammaslangan käyttö puhdistaa hammasvälit hellävaraisesti, poistaa plakkia ja siten vähentää ientulehduksen syntymistä, estää hammaskiven muodostumista ja torjuu pahanhajuista hengitystä. Eco-Dent Hammaslangan raikas mintun maku säilyy suussa pitkään.

Ainesosat: Simmondsia chinensis (jojoba) seed oli, Euphorbia cerifera (candelilla) wax, Oryza sativa (rice) bran oil, Oryza sativa (rice) bran wax, menthol, Mentha piperita (peppermint) oil, anethole, Citrus aurantium dulcis (orange) oil, Citrus medica limonum (lemon) peel oil, Foeniculum vulgare (fennel) oil, Illicium verum (anise) oil, Pelargonium graveolens (geranium) flower oil, Citrus aurantium bergamia (bergamot) fruit oil, Lavandula angustifolia (lavender) oil, Rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil, Ocimum basilicum (basil) oil, Rosa damascena (rose) flower oil.

https://www.eco-dent.com/

Lisää tuotteita osoitteessa: https://vauvaari.fi/

Paino 0,05 kg (kilogramma)
Mitat 5 × 6 × 1 cm (senttimetri)
Valmistaja

ECO-Dent

Alkuperämaa

Kolumbia