Särkymätön kuppi

Original price was: 8,95 €.Current price is: 6,26 €.

30 päivän alin hinta: 8,95 

10 varastossa

Särkymätön kuppi

• Tarjoaa lisäpitoa
• Näyttää kirkkaalta lasilta
• Ei rikkoudu pudotessa

Särkymätön kuppi valmistetaan kirkkaasta korkealaatuisesta muovista. Erityismateriaalin ansiosta kuppi ei rikkoudu, vaikka pudottaisit sen useammankin kerran. Liukumaton muovi ja tarkoin suunniteltu muotoilu antavat lisäpitoa, jolloin kuppi ei tipu helposti kädestä.

Lasi särkyy helposti ja usein jo ensimmäisestä pudotuskerrasta. Tästä syystä Vitility on tehnyt lasilta näyttävän ja tuntuvan muovikupin, joka kestää pudotuksia paremmin kuin hyvin. Tuloksena on särkymätön kuppi, jota on erittäin vaikea rikkoa. Liukumaton materiaali tarjoaa lasia selvästi enemmän pitoa, joten kuppi pysyy alun alkaenkin paremmin kädessä myös niillä, joilla sormien ote tai käsien puristusvoima on heikentynyt. Tämä tekee kupin pudottamisesta ja nesteiden läikyttämisestä asteen vaikeampaa, ja juomisesta asteen mukavampaa.

Erityisen muotoilun ansiosta särkymätön kuppi tarjoaa jo yksinään hyvän pidon. Kupin syvennys ja kierteet auttavat sinua saamaan tukevan otteen kupista myös vähempää voimaa käyttäen. Särkymättömään kuppiin on saatavilla lisävarusteena lisätukea antava yksiosainen tai kaksiosainen kahva. Voit lisätä pitoa myös kupin renkaan tai holkin avulla.

Kaunis, kristallinkirkas muovi näyttää lasilta ja säilyttää kirkkautensa ajan myötä. Särkymätön kuppi on päällekkäin pinottava, mitä useat apuvälinekupit eivät taas ole, joten nämä kupit säästävät kätevästi tilaa keittiön kaapeissa.

Katso lisää osoitteessa https://vauvaari.fi/

Katso lisää tuotteista osoitteessa https://vitility.com/

asiakkaiden arvostelut
5,0 Perustuu 1 arvosteluun
5 ★
100% 
1
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Kirjoita arvostelu

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
KH
08.09.2023
Kaisa H.
FI FI

Muovikuppi tuntuu lasilta

Oikein hyvä lasi, kelpaa myös isälle, joka ei pidä tavallisista muovisista juomalaseista!