Classic lasten sakset 13 cm, oikea

9,90 

8 varastossa

Classic Lasten Sakset, 13 cm, Oikeakätisille

Tuotekuvaus:

Antakaa luovuuden kukoistaa turvallisesti! Classic Lasten Sakset on erityisesti suunniteltu nuorten käsityöläisten käsiin, varmistaen, että pienet sormet voivat opetella leikkaamaan ja askartelemaan turvallisesti ja mukavasti.

Turvallinen ja Käyttäjäystävällinen Design

Tämä 13 cm mittainen saksimalli on suunniteltu erityisesti oikeakätisten lasten käyttöön. Pyöristetyt kärjet takaavat turvallisen käytön, minimoiden riskiä satuttaa itsensä teräviin päihin, ja kädensijat on muotoiltu lapsen pieniä käsiä varten.

Helppoa ja Tarkkaa Leikkausta

Leikkausterät ovat riittävän terävät takaamaan siistin ja helpon leikkauksen, mutta myös turvalliset pienille käsille. Kestävä ja tarkka terä takaa, että lapset voivat käyttää niitä helposti leikatessaan paperia, kartonkia tai muita askartelumateriaaleja.

Ergonominen Muotoilu

Sakset on muotoiltu ergonomisesti, tarjoten lapsille mukavan ja luonnollisen otteen, joka tukee heidän motoristen taitojen kehittymistä. Tämä design varmistaa, että käytöstä tulee hauskaa ja miellyttävää, eikä käsi väsy pitkässäkään askartelusessiossa.

Värikäs ja Hauska

Värikkäästi muotoillut kädensijat tekevät saksista houkuttelevat ja helposti tunnistettavat. Ne innostavat lapsia kokeilemaan ja oppimaan uutta leikkisällä ja visuaalisella tavalla.

Monipuolinen Käyttö

Vaikka nämä sakset on optimoitu paperille ja kartongille, ne ovat silti kyllin monipuoliset selviytymään monenlaisista askartelumateriaaleista, kuten ohuista kankaista ja nauhoista.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Classic
  • Tuotteen tyyppi: Lasten Sakset
  • Pituus: 13 cm
  • Käyttäjä: Oikeakätiset lapset
  • Väri: [Tarkista väri maahantuojalta/valmistajalta]

Classic Lasten Sakset, 13 cm, ovat erinomainen valinta lapsen ensimmäisiksi saksiksi, olipa kyseessä kotona tapahtuva askartelu tai kouluprojektit. Ne ovat turvallinen, hauska ja käytännöllinen työkalu, joka tukee lasten luovuutta ja motorista kehitystä.

Osta nyt ja avaa ovi uusiin, jännittäviin ja luoviin seikkailuihin yhdessä lapsesi kanssa!

Katso myös muut kauppamme tuotteet osoitteessa vauvaari.fi

Tutustu fiskarsin oranssikahvaisten saksien historiaan täällä