Vaihtosieni pitkävartiseen pesusieneen

Original price was: 9,90 €.Current price is: 6,93 €.

30 päivän alin hinta: 8,91 

Kätevä vaihtosieni pitkävartiseen pesusieneen. Sieniä toimitetaan 3 kpl. Koska voit vaihtaa pesusienet, sinun ei tarvitse ostaa uutta pesuvartta joka kerta sienen kuluessa loppuun. Pesusieni on erittäin helppo vaihtaa itse.

11 varastossa

Vaihtosieni pitkävartiseen pesusieneen

Vaihtosieni sopii vaihtopääksi pitkävartiseen pesusieneen. Pakkauksessa on 3 kpl vaihtosieniä. Koska pesusienen voi vaihtaa kätevästi uuteen, sinun ei tarvitse ostaa uutta pesuvartta sienen kuluessa loppuun, ja voit käyttää samaa vartta pidempään. Vaihtosienen avulla säästät siis sekä luontoa että kukkaroasi. Pesusieni on erittäin helppo vaihtaa itse.

Pitkävartinen pesusieni helpottaa itsenäistä peseytymistä silloin, kun liikkuvuus on rajoittunutta esimerkiksi vamman tai iän tuoman sairauden vuoksi. Pesuaineen levittäminen iholle voikin olla hankalaa monista syistä. Vaikeus kumartua tai liikuttaa ylävartaloa hankaloittaa luonnollisesti myös peseytymistä. Pitkävartisella pesusienellä voit pestä itsesi perusteellisesti ilman, että sinun tarvitsee turhaan kumartaa tai kääntää itseäsi vaikeisiin kulmiin. Apuvälineessä on luistamaton kahva, joka auttaa vartta pysymään tukevasti kädessä suihkun tai kylvyn aikana.

  • Helposti vaihdettavissa
  • 3 vaihtosientä/pakkaus
  • Pystyt peseytymään itsenäisemmin ja mukavammin
  • Säästät luontoa ja rahaa

 

Lisää Vitilitystä osoitteessa: https://vitility.com

Lisää tuotteita osoitteessa: https://vauvaari.fi/