Pitkävartinen pesusieni

19,90 

Pitkävartinen pesusieni auttaa levittämään pesuaineen tai vartalovoiteen helposti vaikeisiinkin paikkoihin, kuten jalkoihin, sääriin ja selkään. Pitkä, ergonomisesti muotoiltu varsi vähentää kumartelun ja kääntymisen tarvetta peseytymisen aikana. Kätevään pesuvarteen on saatavana vaihtosieniä.

1 varastossa

Pitkävartinen pesusieni

  • Pitkä ja kaareva varsi
  • Ergonominen muotoilu
  • Luistamaton materiaali
  • Vaihdettava sieni

Pitkävartinen pesusieni on helppokäyttöinen apuväline, jonka avulla peset vaikeapääsyisetkin paikat helposti. Peseytyminen tai kosteusvoiteen levittäminen voi olla hankalaa monista syistä. Esimerkiksi vaikeus kumartua hankaloittaa luonnollisesti myös peseytymistä. Tällä pesusienellä voit pestä itsesi ilman, että sinun tarvitsee kumarrella liikaa tai kääntyä epämukaviin asentoihin.

Pitkävartisella pesusienellä voit levittää saippuaa ja esimerkiksi kosteusvoidetta iholle ilman isoa vaivaa. Pitkän varren ansiosta yllät helpommin pesemään vaikeammatkin paikat, kuten selän, sääret ja jalkaterät. Pesusienen varsi on valmistettu liukumattomasta materiaalista, joten siitä saa varmasti pitävän otteen. Tämä myös estää pesusientä karkaamasta käsistä suihkun tai kylvyn aikana. Ergonomisesti muotoillussa varressa on lievästi kaareva kädensija, jotta myös ranne säästyisi tarpeettomalta taivuttamiselta ja rasitukselta.

Pesusieni on ihanteellinen apuväline erityisesti niille, joilla on vaikeuksia kumartua tai joilla yläraajojen liikkuvuus on pysyvästi tai tilapäisesti rajoittunutta.

Varteen on saatavilla erikseen myytäviä vaihtosieniä. Sinun ei siis tarvitse ostaa joka kerta uutta vartta, vaan voit vaihtaa kuluneen sienen kätevästi uuteen.

 

 

Lisää Vitilitystä osoitteessa https://vitility.com

Lisää tuotteita osoitteessa: https://vauvaari.fi/

Paino 0,5 kg (kilogramma)