Hydrophil Ekohammasharja Natural Medium-Soft

Original price was: 3,90 €.Current price is: 2,73 €.

30 päivän alin hinta: 3,90 

4 varastossa

Hydrophil Ekohammasharja Natural Medium-Soft

Hydrophil ekohammasharja on hammasharja, joka auttaa vähentämään muovia! Biohajoava varsi on valmistettu nopeasti uusiutuvasta bambusta ja kokonaan kasvipohjaisilla harjaksilla on erinomaiset puhdistusominaisuudet. Väreinä on käytetty ympäristöystävällisiä AURO-luonnonmaaleja, jotka eivät sisällä mitään synteettisiä ainesosia. Kestävä ja 100% vegaaninen!

Harjoissa käytetty moso-bambu on yksi planeetan nopeimmin kasvavista kasveista. Noin kahdessa vuodessa metsään istutettu bambun taimi kasvaa kestäväksi hammasharjaksi kylpyhuoneeseen. Hydrophilin metsäpalstalla ei käytetä keinokastelua eikä torjunta-aineita.

Medium-soft-harjakset puhdistavat hampaat perusteellisesti. Harjakset on valmistettu risiiniöljystä, jota saadaan tyräkkikasvihin kuuluvasta risiinikasvista. Kokonaan kasvipohjainen Hydrophil ei siis sisällä lainkaan mineraaliöljyä.

Varsia saa eri väreissä, joten aina voi erottaa omansa rakkaiden hammasharjoista. Pieniä ekoihmisiä varten on omat pienemmät hammasharjansa.

Suosittelemme ahkerasti käytettävän harjan vaihtoa 3 kk välein.

Hydrophil Ekohammasharja Natural Medium-Soft on hammasharja, joka auttaa vähentämään muovin kulutusta. Biologisesti hajoava varsi on valmistettu bambusta, nopeasti uusiutuvasta raaka-aineesta. Biopohjaisilla harjaksilla on erinomaiset puhdistusominaisuudet. Väreinä on käytetty ympäristöystävällisiä AURO-luonnonmaaleja, jotka eivät sisällä mitään synteettisiä ainesosia. Kestävä ja 100% vegaaninen!

Harjoissa käytetty moso-bambu on yksi planeetan nopeimmin kasvavista kasveista. Noin kahdessa vuodessa metsään istutettu bambun taimi kasvaa kestäväksi hammasharjaksi kylpyhuoneeseen. Hydrophilin metsäpalstalla ei käytetä keinokastelua eikä torjunta-aineita. Nailonpohjaiset harjakset puhdistavat hampaat perusteellisesti. Varsia saa eri väreissä, joten aina voi erottaa omansa rakkaiden hammasharjoista. Pieniä ekoihmisiä varten on omat pienemmät hammasharjansa. Suosittelemme ahkerasti käytettävän harjan vaihtoa 3 kk välein.

Hydrophil on kolmen kaveruksen perustama, Hampurissa sijaitseva yritys, joka myy kestäviä hygieniatuotteita. Se lahjoittaa 10 % tuotostaan Viva con Agua -verkostolle, jonka tavoitteena on taata puhdas juomavesi ja perussanitaatio kaikille ihmisille ympäri maailman.

https://hydrophil.com

Lisää tuotteita osoitteessa: https://vauvaari.fi/

Paino 0,03 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 2,5 × 1,5 cm (senttimetri)
Valmistaja

Hydrophil

Valmistusmaa

Saksa