Purkin- ja pullonavaajat – 3 kpl sarja

Original price was: 14,90 €.Current price is: 10,43 €.

30 päivän alin hinta: 13,41 

3 varastossa

Purkin- ja pullonavaajat – 3 kpl sarja

Liukumattomat purkin- ja pullonavaajat – 3 kpl sarja helpottaa kaikenlaista avaamista. Sarjaan kuuluu kolme apuvälinettä: kaksi avaajaa ja liukumaton alusta / matto.

Avaajilla voi avata tölkkejä tai purnukoita, joiden kansien halkaisija on enintään 10 cm. Avaajat ovat materiaaliltaan erityisen joustavia, istuvat mukavasti käteen ja tarjoavat paremman pidon.

Liukumaton pullonavaaja

Liukumaton pullonavaaja tekee pullojen avaamisesta helpompaa ja nopeampaa. Tässä pullonavaajassa on paksu, ergonominen muotoilu ja se on tehty liukumattomasta materiaalista. Tämän ansiosta saat avaajasta optimaalisen otteen ja tarvitset vähemmän voimaa ja hienomotorisia taitoja pullonkorkin auki kääntämiseen.

Liukumaton purkinavaaja

Liukumaton purkinavaaja tekee purkkien ja purnukoiden avaamisesta helpompaa ja nopeampaa. Metallikannet ovat usein hyvin tiukasti kiinni ja niitä voi olla vaikea avata ilman hyvää apuvälinettä, vaikka erityisiä haasteita voimien tai motoriikan kanssa ei olisikaan. Tässä purkinavaajassa on paksu, ergonominen muotoilu ja se on tehty liukumattomasta materiaalista. Tämän ansiosta saat avaajasta optimaalisen otteen ja tarvitset vähemmän voimaa ja hienomotorisia taitoja pullonkorkin auki kääntämiseen.

Liukumaton alusmatto

Mukana tulee myös liukumaton alusta. Varmistaaksesi, että purkki tai pullo pysyy paikallaan avatessasi sitä, voit käyttää tätä alustaa. Hyvän pitonsa ansiosta matto sopii myös lasinaluseksi.

 

  • Lisää pitoa ja voimaa pullojen ja purkkien avaamiseen
  • 3 hyödyllistä tuotetta yhdessä sarjassa
  • Liukumattomat pinnat

 

Lisää Vitilitystä osoitteessa: https://vitility.com

Lisää tuotteita osoitteessa: https://vauvaari.fi/