Pukeutumistikku – puinen – poistuva tuote

Original price was: 15,90 €.Current price is: 11,13 €.

30 päivän alin hinta: 15,90 

Vitility -tuotesarjan pukeutumisapuväline puuvarsi. Kätevä pukeutumisapuväline, jos liikelaajuudet ovat rajoittuneet ja on vaikeuksia pukeutumisessa tai riisuutumisessa. Puuvarsi.

Linkki esittelyvideoon: https://www.youtube.com/watch?v=x4-c33VkDPQ

 

2 varastossa

Pukeutumistikku – puinen

Pukeutumistikku – puinen itsenäiseen pukeutumiseen.

Pukeutuminen voi olla arjen haaste, johon erilaisista apuvälineistä voi löytyä isokin helpotus. Tämä pukeutumisapuväline onkin ideaali vaihtoehto, jos sinulla on vaikeuksia pukeutumisessa esimerkiksi käden motoristen rajoitteiden vuoksi. Pukeutumistikulla takkien ja housujen pukeminen ja riisuminen helpottuu, ja sillä on myös kätevä riisua sukat jalasta ilman turhaa kumartelua.

Tikun toisessa päässä on suurempi, monikäyttöinen koukku. Se on muotoiltu niin, että saat sillä hyvän otteen vaatteista, tuotua kengät luoksesi ja riisuttua tai puettua sukat. Toisessa päässä tikkua on pienempi koukku, jolla saat vaikkapa vetoketjut auki tai kiinni. Tämän valkoisen koukun käyttö voi osoittautua erityisen hyödylliseksi, jos sinulla on esimerkiksi pulmia hienomotoriikan kanssa.

Pukeutumisapuväline on 68,5 cm pitkä, jotta et joutuisi kumartelemaan pukeutuessasi. Näin pukeutuminen voi myös olla ergonomisempaa.

 

  • Monikäyttöinen pää auttaa pukemaan ja riisumaan vaatteet
  • Auttaa avaamaan ja sulkemaan vetoketjut
  • Puinen varsi
  • Tukee itsenäistä arkea

 

Lisää Vitilitystä osoitteessa: https://vitility.com

Lisää tuotteita osoitteessa: https://vauvaari.fi/

Paino 0,3 kg (kilogramma)