Taitettava kävelykeppi – pronssi

19,90 

11 varastossa

Taitettava kävelykeppi – pronssi

Taitettava kävelykeppi – pronssi tuo turvaa liikkumiseesi.

Tämä pronssinruskea kävelykeppi on kaunis kantaa ja kaiken lisäksi kokoontaitettava. Taitettavan kävelykepin käyttö ja mukana pitäminen liikkumisen turvallisuuden takaamiseksi on viisasta, jos liikkumisen tai tasapainon kanssa on syystä tai toisesta haasteita ja rajoitteita.

Kävelykepin saa taitettua kokoon helppoa säilytystä varten. Keppi koostuu eri osista ja siinä on nyöri, jotta osat pysyvät siististi yhdessä. Mukana tulee myös säilytyspussi, johon voit säilöä kävelykepin siististi. Kuminen pohja antaa paremman pidon jokaisella askeleella. Kävelysauvassa on myös rannehihna. Rannehihnan avulla voit tukea kävelykepin ranteeseesi, jos tarvitset kätesi vapaaksi.

Kävelykepin korkeus on säädettävissä 82 cm – 92 cm. Oikean korkeuden määrittämiseksi anna käsien roikkua sivuillasi. Tällöin kävelykepin kahvan tulisi olla ranteen korkeudella. Suurin kantavuus on 100 kg.

 

Lisää tuotteita osoitteessa: https://vauvaari.fi/

Lisää Vitilitystä osoitteessa: https://vitility.com

 

asiakkaiden arvostelut
5,0 Perustuu 3 arvosteluun
5 ★
100% 
3
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Kirjoita arvostelu

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
MW
03.02.2024
Marilyn W.
FI FI

Sturdy but easy to fold

I am just learning to walk with a cane, so can’t comment on durability or much else. But the handle feels comfortable and it feels sturdy. I like the wrist strap since I plan to use it while walking with a dog and foresee times when the strap will be very helpful. It is easy to fold and unfold, which will make it easy to take with me. I don’t need it all the time, so I thought portable would be good.

SH
01.02.2024
Samuli H.
FI FI

Kevyt

Mukava tämä ominaisuus että saa taitettua osiin kuljetusta/säilytystä vrt. Sitten taas ottaa kahvasta kiinni ja heilauttaa niin keppi on taas pitkä. Tosi näppärä!

KR
06.14.2023
Katriina R.
FI FI

Tukeva ja näppärä

Tukeva kävelykeppi ja helppo taittaa kokoon kolmeen osaan. Hienoa että värejä on muitakin kuin musta. tämä pronssinen on todella kaunis ja tyylikäs! Olen tyytyväinen ostokseeni.