Punainen rollaattori, ergonominen ja kompakti

299,90 

Kompakti ja mukava punainen rollaattori: Turvallisuutta ja Tyyliä.

Tämä ergonomisesti suunniteltu rollaattori yhdistää kompaktin taitettavuuden ja käyttömukavuuden. Pehmeä istuin, selkänoja, ja ergonomiset kahvat tarjoavat ylimääräistä mukavuutta ja tukea. Säädettävä korkeus ja piilotetut jarrukaapelit lisäävät turvallisuutta ja käytännöllisyyttä. Varustettu kätevillä säilytyslaukuilla, tämä rollaattori on saatavilla kolmessa tyylikkäässä värissä: sekvojanpunainen, metsänvihreä ja hiilenmusta. Täydellinen kumppani päivittäiseen käyttöön!

Toimitusaika-arvio 2 viikkoa tilauksesta jälkitoimituksille!

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Punainen rollaattori, Ergonominen ja kompakti: Täydellinen Valinta Pieniin Tiloihin.

Tutustu uuteen kompaktiin ja kevyeen rollaattoriimme,. Sen innovatiivinen kaksinkertainen taittojärjestelmä tekee tästä rollaattorista ihanteellisen valinnan, kun tarvitset kompaktia ja helposti säilytettävää apuvälinettä – olipa kyseessä sitten koti tai auto.

Mukavuus ja käytettävyys ovat etusijalla: Tämä punainen rollaattori on varustettu pehmeällä istuimella ja selkänojalla, sekä ergonomisesti muotoilluilla kahvoilla, jotka takaavat miellyttävän ja varman otteen. Käsijarrut ovat helposti säädettävissä, ja jarrukaapelit on piilotettu siististi runkoon, mikä ei ainoastaan paranna rollaattorin ulkonäköä, vaan myös ehkäisee onnettomuuksia.

Korkeuden säätäminen käy vaivattomasti – valitse sopivin kolmesta eri korkeusasennosta ja muokkaa rollaattoria omiin tarpeisiisi sopivaksi. Istuimen alla olevat, vetoketjulla suljettavat laukut tarjoavat turvallisen säilytyspaikan henkilökohtaisille tavaroillesi, mukaan lukien pienemmälle lompakolle.

Rollaattorin ainutlaatuiset, pehmeät ja lävistystä estävät renkaat takaavat erinomaisen pidon niin sisä- kuin ulkotiloissakin, tehden siitä täydellisen kumppanin päivittäisiin askareisiin.

Valitse oma tyylisi kolmesta modernista väristä: sekvojanpunainen, metsänvihreä tai hiilenmusta. Tämä rollaattori ei ainoastaan tue liikkuvuuttasi, vaan myös lisää elämänlaatuasi päivittäin.

 

Lisää tuotteitamme osoitteessa: http://Vauvaari.fi/kauppa

Lisää vitilityn tuotteista osoitteessa http://vitility.com