Rollaattori

179,90 

6 varastossa

Rollaattori

 

Rollaattori, joka on suunniteltu helpottamaan liikkumista ja tarjoamaan käyttäjälle mukavuutta ja turvallisuutta. Tämä CE-hyväksytty rollaattori on ihanteellinen valinta niille, jotka tarvitsevat tukea arkipäiväisissä liikkumistehtävissä.

Tärkeimmät ominaisuudet:

1. Maksimikuormitus 150 kg: Tukee käyttäjää jopa 150 kilogramman painoon asti, tarjoten vakaan ja turvallisen liikkumisalustan.

2. Kestävät 8 tuuman umpikumirenkaat: Renkaat ovat suunniteltu kestämään kovaa kulutusta ja tarjoamaan pehmeän kyydin erilaisissa ympäristöissä.

3. Käytännöllinen tavarakori: Avattavan istuinosan alla on tilava tavarakori, joka tarjoaa kätevän paikan säilyttää ostoksia tai muita tarvikkeita liikkeellä ollessa.

4. Säädettävät ergonomiset kahvat: Kahvojen korkeutta voidaan säätää käyttäjän tarpeiden mukaisesti, mikä takaa optimaalisen käyttömukavuuden.

5. Luotettavat jarrut: Pitävät jarrut molemmissa takapyörissä takaavat turvallisen liikkumisen. Jarruvivut toimivat vähäisilläkin voimilla, ja painamalla niitä alaspäin, rollaattori pysyy paikoillaan.

6. Soveltuu ulko- ja sisäkäyttöön: Monipuolinen ja soveltuu niin sisätilojen kuin ulkotilojen käyttöön, mikä antaa käyttäjälle mahdollisuuden nauttia elämästä täysillä.

Jos etsit luotettavaa ja käytännöllistä rollaattoria, tama on erinomainen valinta. Se tarjoaa turvallisuutta, mukavuutta ja liikkumisen vapautta. Tilaa omasi tänään ja anna itsellesi tai läheisellesi mahdollisuus liikkua itsenäisesti ja vaivattomasti.

EAN 6410412371058

Lisää tuotteista osoitteessa https://vauvaari.fi/

Lisää tuotteista osoitteessa https://v2.tammerbrands24h.fi/