Pillereiden käsittelyapuväline

Original price was: 9,95 €.Current price is: 6,96 €.

30 päivän alin hinta: 9,95 

6 varastossa

Pillereiden käsittelyapuväline

Pillereiden käsittelyapuväline on hieno keksintö, jossa on viisi apuvälinettä yhdessä ja samassa, kompaktissa paketissa. Jos sinulla on esimerkiksi vaikeuksia niellä tabletteja ja lääkkeiden ottaminen tuottaa sinulle vaikeuksia, tämä nerokas tuote on juuri sinulle. Lääkkeet ovat usein myös niin kovia, että ne on huomattavan vaikeaa halkaista tai murskata. Lääkkeiden halkaiseminen vaatii voimaa ja hienomotorisia taitoja. Erityisesti ihmisillä, joilla nämä ovat heikentyneet, voi olla suorastaan mahdotonta halkaista tai murskata tabletteja. Vaikka sinulta löytyisi jonkin verran voimaa ja hienomotorisia taitoja tablettien murskaamiseen, usein käy niin, että tabletti putoaa maahan, kun yrität halkaista tai murskata sitä. Lääkkeiden ottamisesta voi siis muodostua hyvin turhauttava tehtävä. Tällä 5 in 1 -tyylisellä prosessointivälineellä taklaat monta lääkkeiden tai lisäravinteiden ottamiseen haastetta:

1. Tablettien halkaisija
Ylimpänä on tabletin halkaisija. Itse kannessa on terävä veitsi ja alla olevassa osassa on kolmion muotoinen laatikko. Laita tabletti sisään, sulje kansi ja tabletti halkaistaan.

2. Pillerirasia
Tabletin halkaisijan alla on kaksilokeroinen purkki, jossa voit säilyttää tabletteja ja pillereitä.

3. Juomakuppi
Pillerirasian alta löytyy musta, pieni kupin, jota voit käyttää veden juomiseen ollessasi liikkeellä.

4. Tablettien murskaaja
Alaosa on läpinäkyvä kuppi, jossa voit murskata tabletteja. Ruuvaamalla yläosan paikalleen läpinäkyvässä kupissa oleva tabletti murskaantuu.

5. Tablettipuristin
Läpinäkyvän laatikon pohjassa on useampi aukko. Nämä aukot autttavat painamaan lääkkeen ulos pakkauksestaan.

Tämä monikäyttöinen pilleriväline tekee lääkkeiden ottamisesta helppoa ja kätevää. Pakkaus on myös penikokoinen ja siksi helppo kuljettaa mukana.

 

Katso lisää osoitteessa https://vauvaari.fi/

Katso lisää tuotteista osoitteessa https://vitility.com/