Classic yleissakset oikeakätiset 21cm

24,90 

Etsitkö korkealaatuisia oikeakätisille suunniteltuja saksoja monipuolisiin leikkaustarpeisiin kotona, koulussa ja toimistossa? Fiskars Classic yleissakset (21cm) ovat ratkaisusi. Nämä sakset ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja niissä on huomiota herättävät oranssit kahvat, jotka tekevät niistä erottuvan valinnan.

5 varastossa

Fiskars Classic yleissakset oikeakätiset 21cm,

Kuvaus: Etsitkö korkealaatuisia oikeakätisille suunniteltuja saksoja monipuolisiin leikkaustarpeisiin kotona, koulussa ja toimistossa? Fiskars Classic yleissakset (21cm) ovat ratkaisusi. Nämä sakset ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja niissä on huomiota herättävät oranssit kahvat, jotka tekevät niistä erottuvan valinnan.

Myyntiargumentit:

  • Suomalainen laatu: Nämä sakset on valmistettu Suomessa.
  • Tuttu ja turvallinen oranssi kahva
  • Konepesun kestävä

Fiskars Classic yleissakset ovat suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä ja kestävyyttä. Niiden ruostumattomat terät takaavat pitkäikäisen ja tarkan leikkauksen, oli kyseessä sitten paperi, kangas tai muu materiaali. Oranssikahvaiset sakset ovat ergonomisesti muotoiltu oikeakätisille käyttäjille, mikä tekee niiden käytöstä mukavaa ja tehokasta.

Lisäksi nämä sakset ovat konepesun kestäviä, mikä tekee niiden puhtaanapitämisesta vaivatonta. Valitsemalla Fiskars Classic

sakset, saat käytännöllisen ja kestävän työkalun, joka on suunniteltu täyttämään vaativatkin leikkaustarpeesi.

Hanki omat Fiskars Classic sakset nyt ja nauti suomalaisesta huippulaadusta kotona, koulussa ja toimistossa. Laadukkaiden saksien ei tarvitse olla kallis investointi, sillä tarjoamme ne erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Katso myös muut kauppamme tuotteet osoitteessa vauvaari.fi

Tutustu fiskarsin oranssikahvaisten saksien historiaan täällä