Vuodetarjotin

Original price was: 20,00 €.Current price is: 14,00 €.

30 päivän alin hinta: 20,00 

8 varastossa

Vuodetarjotin

Jos haluat ruokailla tai työskennellä mukavasti sängystä käsin, voi vuodetarjotin helpottaa arkeasi. Vuodetarjottimen avulla voit mukavammin syödä, lukea tai työskennellä vuoteessa. Tarjottimen kanssa ruokailukin on varmasti siistimpää. Tarjotin voi tulla kyseeseen myös siksi, että kannettavaa tietokonetta ei ole suositeltavaa pitää sylissä. Samalla saat säilytystilaa lähellesi.

Tarjottimen sivuilla on käytännöllisiä, erikokoisia säilytyslokeroita, joissa voit säilyttää tärkeitä tavaroitasi ja pitää ne siis aina kätesi ulottuvilla. Toisen sivun lokeroon saat kätevästi esimerkiksi sanomalehden ja toiselle puolelle vaikkapa kaukosäätimen ja vesipullon. Tarjottimessa on korotetut reunat, jotta sille asetetut tavarat eivät putoaisi.

Jos sinulla ei ole sähköisesti säädettävää sänkyä, suosittelemme, että käytät vuodetarjotinta yhdessä sängyn selkänojan kanssa.

 

Lisää tuotteita osoitteessa https://vauvaari.fi/

Katso lisää tuotteista osoitteessa https://vitility.com/

asiakkaiden arvostelut
4,0 Perustuu 1 arvosteluun
5 ★
0% 
0
4 ★
100% 
1
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Kirjoita arvostelu

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
MM
10.02.2023
Minna M.
FI FI

Vuodetarjotin

Käyttäjä on hyötynyt tarjottimesta. Sitä voi käyttää vuoteessa ja esim. Pyörätuolissa istuessa. Helppo pitää puhtaana, tukeva ja kevyt. Ainoa miinus liian syvät sivulokerot, johon hankala saada juomia sopimaan.