Tabletin irrottaja

8,90 

8 varastossa

Tabletin irrottaja

Tabletin irrottaja on apuväline, joka helpottaa pillerin irrottamista ulos pakkauksestaan. Normaalisti pillerin tai tabletin irrottamiseen läpipainopakkauksestaan tarvitaan voimaa ja hienomotorisia taitoja, joita tämän apuvälineen käyttäminen säästää.

Läpipainopakkaus asetetaan irrottajan reiän ylle, ja irrottajan kansi painetaan alas. Näin tabletti irtoaa pakkauksestaan ja putoaa säiliöön. Tämän jälkeen voit vain liu’uttaa kannen auki, ja tabletti on saattavillasi. Tämä voi olla motorisesti huomattavasti helpompi tehtävä kuin lääkkeen poistaminen pakkauksesta ilman apuvälinettä.

Pienen koonsa ansiosta tabletin irrottajaa on helppo kuljettaa mukana. Voitkin ottaa mukaasi muutaman lääkkeen valmiiksi irrotettuna, jotta mukana ei tarvitse kantaa koko pakkausta.

Lisää tuotteita osoitteessa: https://vauvaari.fi/

Katso lisää tuotteesta osoitteessa: https://vitility.com/

asiakkaiden arvostelut
3,7 Perustuu 3 arvosteluun
5 ★
67% 
2
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
33% 
1
Kirjoita arvostelu

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
RL
02.11.2024
Reino L.
FI FI

Tabletin irroittaja

Pienikokoinen, vaikea käyttää, en suosittele.

TH
04.10.2023
Teija H.
FI FI

Sellainen kun ajattelin sen olevan

Ihan hyvä tuote

SH
10.19.2022
Satu H.
FI FI

Tabletin irrottaja

Hintaan nähden kyseinen härpäke on varsin heppoinen muovikapistus. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen tuli ajatus, että tämä apuväline ei tule olemaan kovin pitkäikäinen... Tällaisen tarvitsisin mutta juuri tämän valmistajan tähän laitteeseeen en sijoita enempää rahaa.