Classic Vasenkätiset yleissakset 21cm

24,90 

”Fiskars Classic vasenkätiset yleissakset (21cm) tarjoavat laadukasta ja vaivatonta leikkaamista kodin töissä. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät ja ergonominen muotoilu tekevät näistä saksista erinomaisen valinnan vasenkätisille käyttäjille. Tilaa omat Fiskars Classic vasenkätiset yleissaksesi ja nauti tarkan leikkauksen helpoudesta!”

3 varastossa

Nimi: Fiskars Classic Vasenkätiset yleissakset 21cm, 1 kpl

Kuvaus: Etsitkö korkealaatuisia vasenkätisille suunniteltuja saksia, jotka tekevät kodin leikkaustöistä helppoja? Fiskars Classic vasenkätiset yleissakset (21cm) ovat täydellinen ratkaisu. Näissä saksissa on käännetyt terät ja kahvat, jotka on suunniteltu erityisesti vasenkätisille käyttäjille.

Myyntiargumentit:

  • Ruostumattomat terät: Terät on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, mikä takaa niiden pitkäikäisyyden ja tarkan leikkaamisen.
  • Ergonominen muotoilu: Saksien ergonomisesti muotoillut kahvat takaavat miellyttävän otteen ja mahdollistavat tarkan ja vaivattoman leikkaamisen.
  • Konepesun kestävyys: Voit pestä nämä sakset koneessa, mikä tekee niiden puhtaanapitamisesta erittäin kätevää.
  • Oranssikahvaiset Classic sakset: Ne ovat tunnettuja ainutlaatuisesta muotoilustaan ja korkealaatuisesta suorituskyvystään.
  • Suomalainen laatu: Nämä sakset on valmistettu Suomessa, joten voit luottaa niiden laatuun ja kestävyyteen.

Tuoteominaisuudet: Tehty Suomessa.

Tilaa Fiskarsin Classic vasenkätiset sakset nyt ja nauti laadukkaasta ja käytännöllisestä työkalusta, joka on suunniteltu erityisesti vasenkätisille. Tarkka leikkaus ja mukava käyttö ovat taattuja. Osta omat saksesi ja tee leikkaamisesta vaivatonta!

Tutustu myös muihin tuotteisiimme osoitteessa vauvaari.fi

Tutustu fiskarsin oranssikahvaisten saksien historiaan täällä