Classic Pyöreäkärkiset kynsisakset 10cm

16,90 

Nämä Fiskars Classic pyöreäkärkiset kynsisakset (10cm) ovat ihanteelliset kynsien leikkaamiseen lapsilta. Pyöristetty turvakärki takaa turvallisen käytön, ja laadukas ruostumaton teräs varmistaa tarkan leikkauksen. Tilaa omat saksesi nyt ja pidä lasten kynnet huippukunnossa!

7 varastossa

Classic Pyöreäkärkiset Kynsisakset, 10 cm

Tuotekuvaus:

Täydellinen manikyyri on vain saksenleikkauksen päässä! Classic Pyöreäkärkiset Kynsisakset (10 cm) ovat välttämätön lisä henkilökohtaiseen manikyyrisettiisi, joka yhdistää klassisen muotoilun, turvallisuuden ja tarkkuuden.

Turvallinen Leikkaus

Erityisesti pyöristetty kärki takaa, että saat siistit ja kauniit kynnet ilman vahinkoja. Tämä design on erityisen turvallinen, suojaten ihoa mahdollisilta viiltoilta kynsiä leikatessa.

Kestävää Laatua

Valmistettu huippulaadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, nämä kynsisakset on suunniteltu kestämään. Terävät leikkuupinnat takaavat, että sakset leikkaavat kynnet puhtaasti ja tarkasti, estäen kynsien lohkeilua ja jakautumista.

Monipuolinen Käyttö

Vaikka nämä kynsisakset on suunniteltu kynsien hoitoon, niiden erityinen muotoilu ja tukeva rakenne tekevät niistä ihanteellisen välineen myös muiden hienojakoisten askareiden, kuten lankojen tai paperin, leikkaamiseen.

Ergonominen ja Mukava

Ergonomisesti muotoiltu kädensija varmistaa, että sakset istuvat mukavasti kädessä, tarjoten hallittua ja tarkkaa leikkausta jokaisella käyttökerralla.

Helposti Puhdistettavat

Näiden kynsisaksien puhdistaminen on yksinkertaista. Pyyhi ne vain pehmeällä, kuivalla liinalla käytön jälkeen ja säilytä ne kuivassa paikassa pitääksesi ne optimaalisessa kunnossa.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Classic
  • Tuotteen tyyppi: Pyöreäkärkiset Kynsisakset
  • Pituus: 10 cm
  • Materiaali: Ruostumaton teräs
  • Väri: Teräksenharmaa

Kun haluat klassisen, turvallisen ja kestävän ratkaisun kynsienhoitoon, Classic Pyöreäkärkiset Kynsisakset ovat oiva valinta. Ne tarjoavat luotettavuutta ja tyylikkyyttä, joka palvelee sinua vuodesta toiseen.

Osta nyt ja koe ero – siistit, hyvinhoidetut kynnet ovat perusta jokaiselle tyylikkäälle kädenliikkeelle!

Tutustu muihin tuotteisiimme: vauvaari.fi

Voit tutustua fiskarsin tuotteiden historiaan tästä linkistä