Classic Kaarevateräiset kynsisakset 10cm

16,90 

10 varastossa

Fiskars Classic Kynsisakset, 10 cm

Tuotekuvaus:

Etsitkö täydellistä työkalua, joka mahdollistaa huolitellut ja siistit kynnet? Fiskars Classic Kynsisakset ovat juuri sitä, mitä tarvitset! Tämä 10 cm pituinen työkalu on suunniteltu erityisesti kynsien tarkkaan ja helppoon leikkaamiseen.

Erittäin terävät ja kestävät

Valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, nämä sakset takaavat erinomaisen leikkaustehon ja pitkäikäisyyden. Terävät kärjet leikkaavat kynnet tarkasti ja siististi, ehkäisten kynsivaurioita ja liuskoittumista.

Ergonominen muotoilu

Klassisen tyylikkäät ja funktionaaliset Fiskars sakset on suunniteltu ergonomisesti, jotta ne istuisivat mukavasti käteesi ja takaavat tarkan leikkausjäljen. Saksien muotoilu mahdollistaa tarkan leikkauksen myös vaikeapääsyisissä kohdissa.

Monikäyttöisyys

Vaikka nämä sakset on suunniteltu erityisesti kynsien leikkaamiseen, niiden terävyys ja tarkkuus tekevät niistä ihanteellisen työkalun myös esimerkiksi ohuen pahvin, kankaiden tai lankojen leikkaamiseen.

Helppo puhdistaa ja huoltaa

Fiskars Classic Kynsisakset ovat erittäin helppoja puhdistaa ja ylläpitää. Voit pyyhkiä ne helposti puhtaaksi käytön jälkeen, ja tarvittaessa teroittaa terät pitääksesi ne vuodesta toiseen yhtä terävinä ja tehokkaina.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Fiskars
  • Tuotesarja: Classic
  • Pituus: 10 cm
  • Materiaali: Ruostumaton teräs
  • Väri: Teräksenharmaa

Laadukas valinta

Fiskars on tunnettu ympäri maailmaa korkealaatuisista tuotteistaan, ja nämä kynsisakset eivät ole poikkeus. Kun valitset Fiskars Classic kynsisakset, valitset vuosikymmenien laadun ja kokemuksen.

Tilaa nyt Fiskars Classic Kynsisakset ja nauti siisteistä ja hyvinhoidetuista kynsistä päivästä toiseen!