Classic ammatti – ja kangassakset 25cm

36,90 

4 varastossa

Fiskars Classic – Ammatti- ja Kangassakset, 25 cm, Oikeakätisille

Tuotekuvaus:

Classic ammatti – ja kangassakset 25cm

Terävät, tarkat ja kestävät – Fiskars Classic Ammatti- ja Kangassakset ovat 25 cm mittainen työkalu, joka on suunniteltu erityisesti oikeakätisten käyttäjien mukavuuteen ja tarkkuuteen. Olipa kyseessä kangaskäsityöprojekti tai ammattimainen vaatetusala, nämä sakset takaavat poikkeuksellisen leikkauskokemuksen.

Terävä ja Pysyvä

Nämä sakset on valmistettu huippulaadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, takaten äärimmäisen terävyyden ja pitkän käyttöiän. Niiden leikkuuterät leikkaavat kankaat puhtaasti ja tarkasti, minimoiden rispaantumisen ja parantaen leikkaustarkkuutta.

Ergonomisesti Suunniteltu

Fiskars Classic -sakset on muotoiltu ergonomisesti, jotta ne istuvat käteen mukavasti ja varmistavat vakaan otteen. Oikeakätisille suunniteltu malli takaa luontevan ja mukavan käyttökokemuksen ilman käden väsymistä, edes pitkäkestoisen käytön aikana.

Monikäyttöinen Työkalu

Vaikka nämä sakset ovatkin ihanteelliset kangastöihin, ne soveltuvat monipuolisesti myös muihin materiaaleihin, kuten paperiin, nauhoihin ja lankaan. Olipa työprojektisi mikä tahansa, Fiskars Classic on luotettava kumppanisi.

Turvallinen ja Kätevä

Lisäksi saksien design huomioi turvallisuuden. Terien tasapainotus ja turvallinen kädensija vähentävät liukumisen riskiä, varmistaen, että sakset ovat sekä turvalliset että käytännölliset.

Helppo Ylläpitää

Yksinkertainen ja huoltovapaa design tekee saksista helppoja puhdistaa ja säilyttää. Voit tarvittaessa teroittaa niitä pitääksesi leikkuuterät terävinä ja tehokkaina.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Fiskars
  • Tuotesarja: Classic
  • Pituus: 25 cm
  • Materiaali: Ruostumaton teräs
  • Käyttäjä: Oikeakätiset
  • Väri: Teräksenharmaa

Kun valitset Fiskars Classic -ammatti- ja kangassakset, valitset ajattoman designin, tarkan leikkuukyvyn ja skandinaavisen laadun, joka on tunnustettu maailmanlaajuisesti. Ne eivät ole vain työkalu – ne ovat investointi luovuuteen ja käsitöihin.

Tilaa nyt ja astu maailmaan, jossa jokainen leikkaus on tarkka ja vaivaton!

Katso myös muut kauppamme tuotteet osoitteessa vauvaari.fi

Tutustu fiskarsin oranssikahvaisten saksien historiaan täällä