Kynsileikkuri liukumattomilla kädensijoilla

6,90 

Vitility -tuotesarjan kynsileikkuri paksummilla kädensijoilla. Näistä kynsileikkureista saa tukevamman otteen, joten kynsien leikkaaminen apuvälineen avulla on helpompaa.

Linkki esittelyvideoon: youtube.com/watch?v=EIVUK_MPOQ4

 

2 varastossa

Kuvaus

Kynsileikkuri liukumattomilla kädensijoilla

Jousitettu kynsileikkuri liukumattomilla kädensijoilla liukumattomalla kädensijalla helpottaa kynsien leikkausta.

Kynsien leikkaaminen voi olla vaikeaa, jos käsissä tai sormissa ei ole voimaa tai ne ovat ylirasittuneet. Kynsisaksia käyttääksesi tarvitset tietynlaista liikkuvuutta ja voimaa, jotta ensinnäkin saat sormesi saksien silmien läpi. Kynsileikkurit tekevät kynsien leikkauksesta paljon helpompaa, sillä sinun tarvitsee vain painaa kahva alas ja vapauttaa se. Tässä kynsileikkurissa on liukumaton, paksu kahva, joka tekee leikkurista mukavamman pidellä ja antaa sinulle pitävämmän otteen.

Kynsileikkurissa on jousijärjestelmä, jonka ansiosta kynsileikkuri avautuu automaattisesti, kun et paina sitä kiinni. Jousitetun kynsileikkurin käyttöön tarvitaan vähemmän voimaa, ja luistamattoman kahvan ansiosta leikkuu onnistuu hallitummin. Tämä vie vähemmän energiaa kuin tavallisilla kynsisaksilla leikkaaminen. Et myöskään tarvitse yhtä lailla hienomotorisia taitoja kynsileikkurin käyttöön.

 

Lisää Vitilitystä osoitteessa: https://vitility.com

Lisää tuotteita osoitteessa: https://vauvaari.fi/

Paino 0,1 kg (kilogramma)