Kynsileikkuri liukumattomilla kädensijoilla uusi

Original price was: 7,90 €.Current price is: 5,53 €.

30 päivän alin hinta: 7,90 

Liukumattomilla kädensijoilla varustettu kynsileikkuri helpottaa kynsien leikkausta. Kynsileikkurissa on kätevä jousitusmekanismi, jonka ansiosta kynsien leikkaaminen onnistuu tavallista vähemmällä voimalla.

13 varastossa

Kynsileikkuri liukumattomilla kädensijoilla uusi

Jousitettu kynsileikkuri liukumattomilla kädensijoilla helpottaa kynsien leikkausta.

Kynsien leikkaaminen voi olla vaikeaa esimerkiksi silloin, kun käsissä tai sormissa ei ole tarpeeksi voimaa. Tavallisten kynsisaksien käyttöön taas tarvitaan tietynlaista voimaa ja liikkuvuutta. Tämä kynsileikkuri tekee kynsien siistimisestä huomattavasti helpompaa, sillä sinun tarvitsee vain painaa kahva alas ja antaa sen vapautua automaattisesti. Paksu, ergonominen ja luistamaton kahva tekee kynsileikkurista mukavamman ja vakaamman pidellä.

Kätevän jousijärjestelmän ansiosta kahva vapautuu automaattisesti, kun ote irrotetaan. Jousitetun kynsileikkurin käyttöön tarvitaan tavallista vähemmän voimaa, ja luistamattoman materiaalin ansiosta kynsien leikkaaminen onnistuu hallitummin. Ergonominen leikkuri myös vähentää käden niveliin kohdistuvaa rasitusta. Kynsien leikkaaminen voi helpottua apuvälineen avulla myös siinä tapauksessa, kun käsien hienomotoriikka on huonontunut.

 

Lisää Vitilitystä osoitteessa: https://vitility.com

Lisää tuotteita osoitteessa: https://vauvaari.fi/

Paino 0,1 kg (kilogramma)