Eezzy Bad – Neliskulmainen Suihkujakkara

29,90 

24 varastossa

Eezzy Bad – Neliskulmainen Suihkujakkara

Tyylikäs ja Tukeva Suihkutuoli

Päivitä kylpyhuoneesi käytännöllisellä ja tyylikkäällä Eezzy Bad – Neliskulmaisella Suihkujakkaralla. Tämä moderni neliskulmainen jakkara on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista mukavuutta ja vakautta suihkussa tai kylvyssä ollessasi.

Ominaisuudet:

  1. Kompakti muotoilu: Neliskulmaisen muotoilun ansiosta jakkara mahtuu ahtaampiinkin tiloihin, mikä tekee siitä täydellisen valinnan pieniin kylpyhuoneisiin tai suihkutiloihin. Huolimatta kompaktista koostaan, se tarjoaa runsaasti tukea ja vakautta.
  2. Tukeva rakenne: Valmistettu kestävästä ja laadukkaasta materiaalista, tämä suihkujakkara kestää päivittäistä käyttöä. Se tarjoaa vankan istuinalustan ja kestää hyvin kosteutta ja lämpötilan vaihteluita.
  3. Liukumaton pinta: Jakkaran pinnassa on liukumaton pinnoite, joka varmistaa turvallisen istuma-asennon suihkussa. Voit rentoutua ja nauttia suihkusta huoletta, sillä istut turvallisesti ja vakaasti.
  4. Helppo puhdistaa: Tasaisen pinnan ja vedenkestävän materiaalin ansiosta jakkaran puhdistaminen on vaivatonta. Voit pyyhkiä sen nopeasti puhtaaksi kostealla liinalla ja tarvittaessa desinfioida sen helposti.
  5. Monikäyttöinen: Eezzy Bad – Neliskulmainen Suihkujakkara toimii erinomaisesti suihkujakkarana, mutta sitä voi käyttää myös apuvälineenä esimerkiksi kylpemisen tai jalkojen pesun aikana. Se on kätevä apuväline kaikenikäisille ja -kuntoisille käyttäjille.

Moderni muotoilu ja käytännölliset ominaisuudet tekevät Eezzy Bad – Neliskulmaisesta Suihkujakkarasta ihanteellisen lisän jokaiseen kylpyhuoneeseen. Hanki omasi jo tänään ja nauti turvallisesta ja mukavasta suihkukokemuksesta joka päivä!

 

Katso lisää osoitteessa https://vauvaari.fi/

Katso lisää tuotteista osoitteessa https://vitility.com/