Atom Otsalamppu Basic musta 120 lm

6,90 

11 varastossa

Atom Headlamp Basic black 120 lm

Atom Otsalamppu Basic on käytännöllinen valinta turvalliseen ulkoiluun, tarjoten monipuolisen valaistusratkaisun kaikkiin seikkailuihisi. Säädettävä panta varmistaa, että otsalamppu pysyy tukevasti päähineenkin päällä, ja sen kevyt rakenne tekee siitä erinomaisen kumppanin vapaa-ajan aktiviteetteihin, erityisesti syksyllä.

Valonlähteenä toimii tehokas yhdistelmä 1 x 3W COB ja 1 x XPE, jotka tuottavat kirkasta 120 lumenin valoa. Otsalampun toiminnot ovat monipuoliset, sisältäen XPE 100% valon, XPE 50% valon, COB valkoisen ledin 100% valon, COB punaisen ledin 100% valon ja COB punaisen ledin vilkkuvan tilan. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden sovittaa valotehoa tarpeen mukaan erilaisiin tilanteisiin.

Otsalamppu toimii kolmella AAA-paristolla (ei sisälly pakkaukseen), ja sen toiminta-aika on noin 4 tuntia. Kompakti koko tekee siitä helppokäyttöisen, ja tuplablisteri tarjoaa suojaa ja helpon säilytyksen.

Atom Headlamp Basic black 120 lm

Tekniset tiedot:

Leveys: 13 cm

Syvyys: 6 cm

Korkeus: 17,5 cm

Paino: 0,05 kg

Väri: Musta

Materiaali: ABS

Paristokäyttöinen: Kyllä

Paristotieto: 3 kpl AAA 1,5V (ei sisälly)

SER-maksu: 0.0003

Kuluttajapakkaustyyppi: Blistercard

Piikkituote: Kyllä

Kuluttajapakkauksen mitat: 13 cm x 6 cm x 17,5 cm

Kuluttajapakkauksen paino: 0,07 kg

Valmistaudu nauttimaan ulkoilusta tämän luotettavan ja monipuolisen Atom Otsalampun avulla, joka täyttää valaistustarpeesi kaikkina vuodenaikoina.

 

See more at https://vauvaari.fi/

See more about the products at https://v2.tammerbrands24h.fi/