Acces Tuubihuivi

Original price was: 6,90 €.Current price is: 4,83 €.

30 päivän alin hinta: 6,90 

Acces Tuubihuivi
Tutustu Acces Tuubihuivien laajempaan valikoimaan – täydellinen seuralainen niin arkeen kuin seikkailuihin!

Acces Tuubihuivi lajitelma tarjoaa sinulle 6 erilaista ja tyylikästä huivia, jotka ovat suunniteltu täydentämään tyyliäsi kaikkiin tilanteisiin. Olipa kyseessä sitten rento kaupunkilook tai aktiivinen ulkoilmaelämä, nämä huivit ovat täydellinen valinta.

Tuubihuivi on paitsi tyylikäs myös erittäin kätevä asuste vauhdikkaaseen menoon. Sen ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa sen, että huivin voi pujottaa pään yli ilman kietomisen vaivaa. Näin ollen se pysyy paikallaan jopa kovemmassakin menossa, olipa kyseessä sitten pyöräily, juoksu tai ulkoilu ystävien kanssa.

Tekniset tiedot:

  • Leveys: 18 cm
  • Syvyys: 18 cm
  • Korkeus: 5 cm
  • Paino: 0,03 kg
  • Materiaali: 90 % polyesteriä, 10 % elastaania – kestävä ja joustava
  • Väri: Monivärinen vaihtoehto
  • Pesuohje: Konepesu 40 asteessa

Acces Tuubihuivi lajitelma on suunniteltu kestämään ja tarjoamaan mukavuutta kaikissa tilanteissa. Huivit ovat ympärivuotinen valinta, sopien niin syksyn viimoihin, kevään aurinkoihin kuin talven tuiskuihinkin.

Jokainen huivi on pakattu kätevään Printed Headercard -kuluttajapakkaustyyppiin, mikä tekee niiden esillepanosta ja säilyttämisestä helppoa. Huivit ovat piikkituote, joten voit luottaa niiden laatuun ja kestävyyteen.

Täydennä tyyliäsi ja valmistaudu seikkailuihin Acces Tuubihuivi lajitelman avulla. Mukavuutta, tyyliä ja monipuolisuutta – kaikki yhdessä asusteessa!

 

Katso lisää osoitteessa https://vauvaari.fi/

Katso lisää tuotteista osoitteessa https://v2.tammerbrands24h.fi/

Väri

Fire, Purple, BLACK, BLUE, GREEN, SMOKE