Vaihtosieni pesuaineen levittimeen

7,90 

Sienen levitysapua voi käyttää VITILITY-levitysapuvälineeseen. Sieniä toimitetaan 3 kpl. Koska voit vaihtaa levitysapusienet, sinun ei tarvitse ostaa uutta levitysapuvälinettä ja voit nauttia levitysapuvälineestäsi pidempään.

Levitysapuaine helpottaa voitelemista vartalovoiteella tai pesemistä nestesaippualla. Kehossamme on kohtia, joihin meidän on vaikea päästä käsiksi, kuten selässä. Mutta jos sinulla on rajoitettu liikkuvuus, voi jo olla vaikea taivuttaa tai kääntyä, mikä vaikeuttaa itsesi levittämistä tai pesemistä. Mutta levitysapuvälineen avulla voit levittää tai pestä itsesi ilman turhaa taipumista tai kääntymistä. Näin voit levittää tai pestä itsesi itsenäisesti ja mukavammin. Levitysapuvälineessä on myös liukumaton kahva, jotta levitysapu ei pääse liukumaan pois kädestä kastuessaan.

Varasto loppu

Vaihtosieni pesuaineen levittimeen

Vaihtosieni sopii vaihtopääksi erikseen myytävään pesuaineen levittimeen. Sieniä toimitetaan 3 kpl. Koska sienen voi vaihtaa uuteen, sinun ei tarvitse ostaa uutta levitysapuvälinettä ja voit käyttää sitä pidempään. Tämä tekee pesuaineen levittimen käytöstä myös kestävämpää – säästät sekä luontoa että kukkaroasi. Pesusieni on hyvin helppo vaihtaa levittimeen.

Varrellinen pesusieni helpottaa itsenäistä peseytymistä. Pesuaineen levittäminen iholle voi olla hankalaa monista liikkumisen rajoituksiin liittyvistä syistä. Esimerkiksi vaikeus kumartua hankaloittaa luonnollisesti myös peseytymistä. Levitysapuvälineellä voit pestä itsesi ilman, että sinun tarvitsee turhaan vääntyä tai kääntyä. Levitysapuvälineessä on myös liukumaton kahva, jotta väline ei pääse liukumaan pois kädestä kastuessaan.

 

  • Helposti vaihdettavissa
  • 3 vaihtosientä/pakkaus
  • Pystyt peseytymään itsenäisemmin ja mukavammin
  • Säästät luontoa ja rahaa

 

Lisää Vitilitystä osoitteessa: https://vitility.com

Lisää tuotteita osoitteessa: https://vauvaari.fi/