Pesuaineen levitin

13,90 

Pesuaineen levitin varrella – Vitility

Vitility -tuotesarjan pesuaineen levitin varrella. Auttaa peseytymään paremmin jatkovartensa ansiosta. Hyvä apuväline, jos yläraajojen liikelaajuus on rajoittunut.

Linkki esittelyvideoon: https://www.youtube.com/watch?v=2buVrOZFjc0

 

2 varastossa

Kuvaus

Pesuaineen levitin

Pesuaineen levitin on helppokäyttöinen apuväline, jolla voit vaivatta pestä vaikeapääsyisetkin paikat suihkussa.

Peseytyminen tai kosteusvoiteen levittäminen voi olla hankalaa monista liikkumisen rajoituksiin liittyvistä syistä. Esimerkiksi vaikeus kumartua hankaloittaa luonnollisesti myös peseytymistä. Tällä levitysapuvälineellä voit pestä ja rasvata itseäsi ilman, että sinun tarvitsee turhaan vääntyä tai kääntyä.

Jatketulla varrella varustetulla apuvälineellä voit helposti levittää kosteusvoidetta tai peseytyä saippualla. Jatketun varren avulla voit ulottua vaikeampiinkin paikkoihin, kuten selkään, sääriin ja jalkateriin. Pesuaineen levittimen varsi on valmistettu liukumattomasta materiaalista. Tästä johtuen varresta saa hyvän otteen, eikä levitin luisu käsistä. Varsi on myös ergonomisesti muotoiltu: kädensija on hieman kaareva, jotta rannetta ei tarvitse taivuttaa tarpeettomasti.

Tämä apuväline on ihanteellinen ihmisille, joilla on vaikeuksia kääntyä tai kumartua tai yläraajojen liikkuvuus on rajoittunut.

Levittimeen on saatavilla erikseen myytäviä vaihtosieniä, jotta voit vaihtaa sienen kun huomaat, ettei se enää ime tai levitä voidetta tai pesunestettä kunnolla.

 

  • Jatkettu kädensija
  • Ergonominen muotoilu
  • Luistamaton materiaali
  • Vaihdettavat sienet

 

Lisää Vitilitystä osoitteessa https://vitility.com

Lisää tuotteita osoitteessa: https://vauvaari.fi/

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Tilaa uutiskirje ja saa -10% ensimmäisestä tilauksestasi!

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 10% alennuskoodin, jonka voit käyttää kassalla.