Kynsisakset XL

6,90 

Vitility -tuotesarjan kynsisakset XL. Näiden kynsisaksien kahvoista saa tukevamman otteen, joten kynsien leikkaaminen on helpompaa. Soveltuu erityisen hyvin varpaankynsien leikkaamiseen.

Linkki esittelyvideoon: https://www.youtube.com/watch?v=4YQWF930UHw

 

3 varastossa

Kynsisakset XL

Kynsisakset XL helpottavat varpaankynsien leikkaamista. Kynsisakset on pidennetty ja niissä on vino kärki, joka auttaa leikkaamaan varpaankynnet kumartumatta liikaa. Lisäksi kynsisaksissa on sopivan isot aukot sormille. Pikkurilli, nimetön ja keskisormi sopivat isoon aukkoon ja peukalo pieneen aukkoon, joten saat hallittua leikkausliikettä paremmin. Saksien muotoilu mahdollistaa kynsien leikkaamisen helpommin ja pienemmällä vaivalla.

Sakset ovat ihanteelliset myös ihmisille, joiden on vaikea kumartua. Suurikokoisten aukkojen ansiosta saat helpommin otteen saksista, vaikka kärsisit sormien vähäisemmästä liikkuvuudesta. Lisäksi saksien muodon ansiosta sinun ei tarvitse kääntää rannettasi, kun leikkaat kynsiäsi. Kynsisaksien muotoilu varmistaa sen, että voit leikata varpaankyntesi itse, pienemmällä vaivalla ja hallitummin.

 

Lisää Vitilitystä osoitteessa: https://vitlity.com

Lisää tuotteita osoitteessa: https://vauvaari.fi/

Paino 0,1 kg
Tilaa uutiskirje ja saa -10% ensimmäisestä tilauksestasi!

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 10% alennuskoodin, jonka voit käyttää kassalla.