Pitkät kynsisakset – XL

10,50 

Vitility -tuotesarjan kynsisakset XL-koossa. Pitkien kynsisaksien kahvoista saa tukevamman otteen, joten kynsien leikkaaminen on helpompaa. Apuväline soveltuu erityisen hyvin varpaankynsien leikkaamiseen.

Linkki esittelyvideoon: https://www.youtube.com/watch?v=4YQWF930UHw

 

Varasto loppu

Pitkät kynsisakset – XL

Pitkät kynsisakset – XL helpottavat varpaankynsien leikkaamista. Kynsisakset on pidennetty ja niissä on vino kärki, joka auttaa leikkaamaan varpaankynnet kumartumatta liikaa. Lisäksi saksissa on sopivan isot aukot sormille. Pikkurilli, nimetön ja keskisormi sopivat isoon aukkoon ja peukalo pieneen aukkoon, joten saat hallittua leikkausliikettä paremmin. Kynsisaksien muotoilu mahdollistaa kynsien leikkaamisen helpommin ja pienemmällä vaivalla.

Pitkät XL-koon kynsisakset ovat ihanteelliset myös ihmisille, joiden on vaikea kumartua. Suurikokoisten aukkojen ansiosta saat helpommin otteen saksista, vaikka kärsisit sormien vähäisemmästä liikkuvuudesta. Lisäksi tämän apuvälineen muodon ansiosta sinun ei tarvitse kääntää rannettasi, kun leikkaat kynsiäsi. Saksien muotoilu varmistaa sen, että voit leikata varpaankyntesi itse, pienemmällä vaivalla ja hallitummin.

 

Lisää Vitilitystä osoitteessa: https://vitlity.com

Lisää tuotteita osoitteessa: https://vauvaari.fi/

Paino 0,1 kg (kilogramma)