Hydrophil Ekohammasharja Lasten Punainen Extra-Soft

2,90 

9 varastossa

Hydrophil Ekohammasharja Lasten Punainen Extra-Soft, hammasharja on kestävämpi valinta kylpyhuoneeseen. Hydrophil-hammasharjan biohajoava varsi on valmistettu nopeasti uusiutuvasta bambusta ja kasvipohjaisilla harjaksilla on erinomaiset puhdistusominaisuudet. Väreinä käytetyt ympäristöystävälliset AURO-luonnonmaalit eivät sisällä mitään synteettisiä ainesosia. Kestävä ja 100% vegaaninen!

Harjoissa käytetty moso-bambu on yksi planeetan nopeimmin kasvavista kasveista. Noin kahdessa vuodessa metsään istutettu bambun taimi kasvaa kestäväksi hammasharjaksi kylpyhuoneeseen. Hydrophilin metsäpalstalla ei käytetä keinokastelua eikä torjunta-aineita.

Extra-soft-harjakset puhdistavat hampaat hellävaraisesti. Harjasten materiaalina käytetty risiiniöljy on puristettu tyräkkikasvihin kuuluvan risiinikasvin siemenistä. Kokonaan kasvipohjainen Hydrophil ei siis sisällä lainkaan fossiilista maaöljyä.

Varsia saa eri väreissä aikuisille ja lapsille.

Suosittelemme ahkerasti käytettävän harjan vaihtoa 3 kk välein.

Hydrophil Ekohammasharja Lasten Punainen Extra-Soft, on hammasharja, joka auttaa vähentämään muovin kulutusta. Biologisesti hajoava varsi on valmistettu bambusta, nopeasti uusiutuvasta raaka-aineesta. Biopohjaisilla harjaksilla on erinomaiset puhdistusominaisuudet. Väreinä on käytetty ympäristöystävällisiä AURO-luonnonmaaleja, jotka eivät sisällä mitään synteettisiä ainesosia. Kestävä ja 100% vegaaninen!

Harjoissa käytetty moso-bambu on yksi planeetan nopeimmin kasvavista kasveista. Noin kahdessa vuodessa metsään istutettu bambun taimi kasvaa kestäväksi hammasharjaksi kylpyhuoneeseen. Hydrophilin metsäpalstalla ei käytetä keinokastelua eikä torjunta-aineita. Nailonpohjaiset harjakset puhdistavat hampaat perusteellisesti. Varsia saa eri väreissä, joten aina voi erottaa omansa rakkaiden hammasharjoista. Pieniä ekoihmisiä varten on omat pienemmät hammasharjansa. Suosittelemme ahkerasti käytettävän harjan vaihtoa 3 kk välein.

Hydrophil on kolmen kaveruksen perustama, Hampurissa sijaitseva yritys, joka myy kestäviä hygieniatuotteita. Se lahjoittaa 10 % tuotostaan Viva con Agua -verkostolle, jonka tavoitteena on taata puhdas juomavesi ja perussanitaatio kaikille ihmisille ympäri maailman.

https://hydrophil.com

Lisää tuotteita osoitteessa: https://vauvaari.fi/

Paino 0,03 kg (kilogramma)
Mitat 7,5 × 2,5 × 1,5 cm (senttimetri)
Valmistaja

Hydrophil

Valmistusmaa

Saksa