Kokoontaitettava rollaattori

199,90 

Varasto loppu

Kokoontaitettava rollaattori

Kevyt ja kokoontaitettava Vitility Comfort rollaattori helpottaa ja mukavoittaa liikkumista. Jos sinulla on liikkumisen kanssa haasteita, saatat tarvita apua turvalliseen liikkumiseen. Jos käytät rollaattoria, haluat luultavasti, että sen käyttäminen on mukavaa ja sen myös näyttävän hyvältä. Kokoontaitettavassa Comfort rollaattorissa on mukavuus ja tyylikkyys kohdillaan. Suuret etupyörät ja rollaattorin kevyt paino tekevät siitä mukavan käyttää ja kevyen ohjata. Takapyörät ovat pienemmät kuin etupyörät. Tämä helpottaa erilaisissa ympäristöissä liikkumista. Koska rollaattorin korkeus on säädettävissä, saat sen sinulle sopivalle korkeudelle. Näin voit ottaa ergonomisemman asennon kävellessäsi. Tämä lisää kävelyn mielekkyyttä ja osaltaan vähentää selkäongelmia.

Rollaattori tuo sujuvuutta kävelyyn

Kävelyn tuntuessa väsyttävältä on mukavaa voida välillä levätä hetki. Kokoontaitettavassa rollaattorissa on istuin ja selkänoja, joten voit istahtaa alas tuetusti. Näin voit nauttia ulkoilusta enemmän. Seisontajarrua käyttämällä saat rollaattorin pidettyä paikallaan. Painamalla kahvojen alla olevat jarrut alas, kytket rollaattorin seisontajarrun päälle. Jos painat jarruja kevyesti uudelleen, vapautat jarrun. Jarruja voi käyttää myös kävellessä. Niitä puristamalla voit säädellä vauhtia.

Kokoontaitettavassa rollaattorissa on mukana tilava laukku, jossa voit säilyttää tavaroitasi. Laukku voidaan irrottaa rollaattorista ja siinä on kaksi kahvaa kuljettamisen helpottamiseksi.

Jos sinulla on myös kävelykeppi, voit ottaa sen helposti mukaasi ja laittaa sen rollaattorin kyljessä olevaan kävelykeppipidikkeeseen.

Rollaattorin mukana tulee myös ilmainen säilytyspussi (arvo 34,95 €). Kokoontaitettava Comfort rollaattori voidaan siis taittaa niin pieneen tilaan, että se mahtuu pussiin. Voit myös ottaa rollaattorin lentokoneeseen käsimatkatavarana. Voit kävellä portille rollaattorisi kanssa, taittaa sen ja laittaa sen pussiin.

Tuotteen kuljetettavuus: Kokoontaitettava

  • Moderni muotoilu
  • Kokoontaitettava
  • Istuin selkänojalla
  • Mukavat pyörät ja korkeussäädettävä
  • Jarru ja seisontajarru
  • Sisältää laukun, kävelykepin pidikkeen ja säilytyspussin

Lisää tuotteita osoitteessa: https://vauvaari.fi/

Katso lisää tuotteesta osoitteessa: https://vitility.com/

Paino 10 kg (kilogramma)
Mitat 70 × 31 × 40 cm (senttimetri)
asiakkaiden arvostelut
5,0 Perustuu 1 arvosteluun
5 ★
100% 
1
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Kirjoita arvostelu

Kiitos arvostelustasi!

Tuotearvosteluista on paljon hyötyä muille asiakkaille. Voit jakaa tuotearvostelusi ystävillesi!

Filter Reviews:
RP
10.27.2022
Risto P.
FI FI

Risto

Oikein hyvä ja kevyt rollaattori.